motoGP

  • Latest News

    Yamaha: Κάθε μέρα που περνά Μειώνονται οι πιθανότητες να μείνει ο Lorenzo!


    Lin Jarvis τονίζει ότι κάθε μέρα που περνά και ο Jorge Lorenzo δεν ξεκαθαρίζει τα πλάνα του για το μέλλον, μειώνονται και οι πιθανότητες να μείνει στην ομάδα.

    Ο ισχυρός άνδρας της Yamaha πιστεύει ότι όσο καθυστερεί ο Ισπανός να επιβεβαιώσει τα πλάνα του για το μέλλον, τόσο πιο κοντά βρίσκεται στους κόκκινους για τη νέα σεζόν.

    Ο Jarvis μίλησε στο speedweek και υπογράμμισε ότι οι συνομιλίες δεν καθυστερούν επειδή οLorenzo ζητά περισσότερα χρήματα από τους μπλε.

    «Θα έλεγα ότι κάθε ημέρα που περνά, από τότε που του προσφέραμε το συμβόλαιο, μειώνει τις πιθανότητές μας», δήλωσε ο Jarvis.

    Να θυμίσουμε ότι η Yamaha - πριν την έναρξη του 1ου Γύρου στο Qatar - έκανε επίσημη πρόταση ανανέωσης και στους δυο αναβάτες της.

    Ωστόσο ενώ ο Valentino Rossi την αποδέχτηκε αμέσως, ο Jorge Lorenzo - που ήταν αυτός που ζητούσε νέο συμβόλαιο - δεν απάντησε αμέσως.

    Όπως δήλωνε στο Qatar ο Lin Jarvis, έχει δοθεί προθεσμία στον Jorge Lorenzo για να απαντήσει, χωρίς να ξεκαθαρίσει πότε τελειώνει.

    «Με κάθε επιπλέον ημέρα που δεν δέχεται την πρότασή μας, μειώνονται και οι πιθανότητες να μείνει».

    «Κι έχουν ήδη περάσει πολλές ημέρες από τότε», πρόσθεσε ο Lin Jarvis στο γερμανικό site.

    Πηγή: motograndprix.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Yamaha: Κάθε μέρα που περνά Μειώνονται οι πιθανότητες να μείνει ο Lorenzo! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top