motoGP

  • Latest News

    Honda: Νέο σχέδιο φαναριού


    Στον απόηχο αποκαλύψεων και κατασκοπειών σχετικά με καινούργια supersport μοντέλα από την Honda, η εταιρεία παρουσίασε μια νέα μονάδα εμπρός φαναριού, που πιθανότατα προορίζεται για τοποθέτηση σε ένα από αυτά!

    Η Honda προχώρησε στην κατοχύρωση μιας ακόμα πατέντας, η οποία αυτή τη φορά δεν έχει τη μορφή επερχόμενης μοτοσικλέτας. Συγκεκριμένα, η Ιαπωνική εταιρεία κατοχύρωσε ένα νέο εμπρός φανάρι, ιδιαίτερα επιθετικό σε σχεδίαση, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

    Το συγκεκριμένο φανάρι, το οποίο εντυπωσιάζει με τις φουτουριστικές του γραμμές, φαίνεται να θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το φωτιστικό σώμα του CBR250RR concept, το οποίο είχε εμφανιστεί στο show του Tokyo τον περασμένο Οκτώβριο!

    Το μικρού κυβισμού concept, το οποίο η Honda ονομάζει “Lightweight Super Sport Concept” φημολογείται έντονα ότι θα βρίσκεται στην γκάμα της εταιρείας για το 2017, πολύ πιθανόν δε και χωρίς μεταβολές. Λαμβάνοντας αυτά υπόψιν, είναι πολύ πιθανόν το νέο φανάρι που κατοχυρώθηκε να είναι η τελική μορφή του τμήματος το οποίο θα δούμε στην έκδοση παραγωγής του νέου supersport.

    Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι η Honda, μυστικά αλλά μάλλον σίγουρα, ετοιμάζει και μια εξωτική superbike στα πρότυπα των Moto GP, όπως είχαμε ξαναγράψει και στο παρελθόν! Αν  κρίνει κανείς από τις επιθετικές γραμμές του νέου φαναριού, μπορούμε να μιλάμε και για σενάρια τοποθέτησής του στην νέα μεγάλη supersport μοτοσικλέτα!

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Honda: Νέο σχέδιο φαναριού Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top