motoGP

  • Latest News

    To νέο Honda CBR250RR


    Μετά από τα σχέδια ενός νέου φαναριού Honda που θα τοποθετούταν στα νέα sport μοντέλα, στον Ιαπωνικό τύπο κυκλοφόρησε μια 3D φωτογραφία της πιθανής μορφής του νέου CBR250RR της Honda, το οποίο φαίνεται ιδιαίτερα αιχμηρό σε σχεδίαση!

    Πριν περίπου 3 εβδομάδες, είχαμε δει μια νέα πατέντα της Honda, με την μορφή ενός εμπρός φαναριού με αρκετά αιχμηρή σχεδίαση, που πιθανολογούταν να σημαίνει εξελίξεις στα sport μοντέλα της εταιρείας. Τώρα, το ιαπωνικό περιοδικό μοτοσυκλέτας Young Machine δίνει στην δημοσιότητα ένα πλήρες 3D Rendering της τελικής μορφής του νέου CBR250RR της Honda!

    Ένα πολύ όμορφο και επιθετικό σε design μοντέλο, το νέο CBR250RR φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό όμοιο με το concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Tokyo τον Οκτώβριο 2015.  Στο εμπρός του μέρος διακρίνουμε τις γωνιώδεις γραμμές ενός φαναριού, το οποίο μας θυμίζει έντονα το φανάρι της πατέντας που είδαμε στην αρχή του μήνα!

    Το νέο supersport της Honda αναμένεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, να είναι μέρος της γκάμας της εταιρείας για το 2017, ενώ θα ανταγωνιστεί νέα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας που ετοιμάζουν και οι άλλοι τρεις Ιάπωνες κατασκευαστές! Μια κατηγορία με μεγάλο ενδιαφέρον για νεαρούς -και όχι μόνο- αναβάτες ετοιμάζεται να δείξει ένα ακόμα πιο σπορ πρόσωπο!

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: To νέο Honda CBR250RR Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top