motoGP

  • Latest News

    Ελληνική μοτό στο SMF!


    Tην ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει την πρωτότυπη μοτοσικλέτα του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα έχει το Scooter Moto Festival της Θεσσαλονίκης.

    Ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία μοτοσικλετών που θα δούμε στο Scooter Moto Festival της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, θα έχουμε και την ιδιαίτερη τιμή να θαυμάσουμε από κοντά την πρωτότυπη αγωνιστική μοτοσικλέτα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. 

    Η μοτοσικλέτα θα εκτεθεί στο περίπτερο της Μοτοσικλετιστικής Ένωσης Νομού Θεσσαλονίκης, η οποία εκπροσωπεί και έναν μεγάλο αριθμό λεσχών του  νομού. Η μοτοσικλέτα, η οποία έχει κατασκευαστεί από μια φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου, δεν θα μείνει μόνο στις εκθέσεις, καθώς θα διαγωνιστεί με σε έναν ειδικό αγώνα που θα γίνει τον Οκτώβριο, στην Ισπανία. Ανταγωνισμό της θα αποτελέσουν 70 πρωτότυπες μοτοσικλέτες από πανεπιστήμια όλου του κόσμου.

    Η διοργάνωση του φεστιβάλ προτίθεται να καταβάλλει προσπάθεια για την μέγιστη δυνατή προβολή αυτού του ειδικής σημασίας εκθέματος, καθώς η ομάδα έχει την ανάγκη της υποστήριξης του χώρου και της εύρεσης χορηγών, προκειμένου οι προσπάθειές της να συνεχιστούν!

    Η διοργάνωση του Scooter Moto Festival θα ήθελε να συγχαρεί την Μοτοσικλετιστική Ένωση Νομού Θεσσαλονίκης, για την πρωτοβουλία της φιλοξενίας της πρωτότυπης μοτοσικλέτας. Αναμφισβήτητα, τέτοιου είδους κατασκευές και προσπάθειες από ελληνικά χέρια αξίζουν κάθε προσοχή μας.

    Το Moto Τρίτη είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Scooter Moto Festival.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ!

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ελληνική μοτό στο SMF! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top