motoGP

  • Latest News

    Yamaha Tracer 700!


    Μετά από κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει πέρσι, επιβεβαιώνονται οι φήμες για νέο On-Off μοντέλο από την Ιαπωνική εταιρεία με τον πλέον επίσημο τρόπο, αφού η Yamaha μόλις αποκάλυψε το Tracer 700!

    Πέρσι, είχαμε δει κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από ένα νέο on-off μοντελο που ετοίμαζε η Yamaha, το οποίο έφερε τον κινητήρα του MT-07. Μόλις πριν λίγο λοιπόν, η Ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε το νέο της μοντέλο, το οποίο θα ονομάζεται Tracer 700!

    Το μοντέλο θα φέρει το ίδιο πλαίσιο και κινητήρα με το MT-07, ενώ το ψαλίδι του είναι μακρύτερο κατά 50 χιλιοστά. Ο εν λόγω κινητήρας θα αποδίδει 75 ίππους και 6,9 kgm ροπής.

    Το τεπόζιτο θα έχει χωρητικότητα 17 λίτρων, ενώ το μοντέλο θα διαθέτει ρυθμιζόμενο με το χέρι ανεμοθώρακα και χούφτες με ενσωματωμένα φλας.

    Οι αναρτήσεις έχουν επανασχεδιαστεί με σκοπό να είναι «ομαλές και άμεσες στις αντιδράσεις τους σε πολλαπλές συνθήκες», ενώ τα φρένα του μοντέλου θα διαθέτουν και ABS.

    Το μοντέλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, αναμένεται να διατεθεί προς πώληση τον Ιούλιο, σε τρία χρώματα: κόκκινο, μπλε και μαύρο.

    Μάλιστα, στην Μεγάλη Βρετανία έχει ήδη ανακοινωθεί και η τιμή του μοντέλου, η οποία ανέρχεται στις 6.299 λίρες.

    Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο!

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Yamaha Tracer 700! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top