motoGP

  • Latest News

    Husqvarna Vitpilen Cafe racer: Δοκιμάζεται στο δρόμο!

    Η κατασκοπευτική φωτογραφία που απεικονίζει το μοντέλο στο δρόμο!
    Το ενδιαφέρον café-racer μοντέλο της Husqvarna συνελήφθη από κατασκόπους να δοκιμάζεται στο δρόμο, φυσικά με έντονο καμουφλάζ και προσωρινά τμήματα!

    Κατάσκοποι εντόπισαν και φωτογράφισαν το νέο μοντέλο της , το Vitpilen, το οποίο θα είναι ένα café racer μοντέλο από την σουηδική εταιρεία. Το μοντέλο, το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην EICMA του 2014, έχει επιβεβαιωθεί επίσημα για το 2017, ενώ έχει ήδη κερδίσει και βραβείο design από τον οργανισμό International Forum Design (iF)!

    Μια μορφή του Vitpilen concept, και αυτή με χυτές ζάντες.
    Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, οι δοκιμές του μοντέλου στον δρόμο έχουν ήδη ξεκινήσει, και η επιβεβαίωση έρχεται από κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Στην φωτογραφία, που είναι μια από αυτές, βλέπουμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι βαρέως καμουφλαρισμένη, βαμμένη στα μαύρα και έχουντας ένα προσωρινό τελικό εξάτμισης, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα μοντέλο στις γραμμές του αρχικού concept.

    Επιπλέον φορά χυτές ζάντες, δανεισμένες από τα KTM Duke για την διαδικασία των δοκιμών –σε αντίθεση με τις ακτινωτές που είδαμε στα πρώτα renderings- , που ίσως καταλήξουν και στο τελικό μοντέλο.

    Το Vitpilen concept σε μια άλλη μορφή του, που φέρει ζάντες με ακτίνες.
    Προς το παρόν, το μοντέλο που δοκιμάζεται είναι ακόμα «μακριά» από το concept που παρουσίασε η Husqvarna, ωστόσο με τη μοτοσυκλέτα στη φάση των δοκιμών ακόμα, πρόκειται για κάτι λογικό.

    Εάν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το Vitpilen αλλά και το Svartpilen, τα δύο νέα μοντέλα της Husqvarna, θα είναι διαθέσιμα το 2017, ενώ αναμένεται ότι θα φέρουν τον κινητήρα των 390 κ.εκ. των Duke αλλά και μια μικρότερη μονάδα των 125 κυβικών εκατοστών, χωρίς εμφανισιακές αλλαγές μεταξύ των δύο εκδόσεων.

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Husqvarna Vitpilen Cafe racer: Δοκιμάζεται στο δρόμο! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top