motoGP

  • Latest News

    Ο Lorenzo στην Ducati (Με κάθε επισημότητα)


    Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ισπανός άσος της Yamaha Movistar με την Ducati, στην οποία θα τρέξει κατά τις σεζόν 2017 και 2018.

    Ήταν οι φήμες που είχαν συζητηθεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στα paddocks αλλά και μεταξύ των fans. Τώρα, τα σενάρια επιβεβαιώνονται με τον πλέον επίσημο τρόπο, τις ανάλογες ανακοινώσεις από τις εταιρείες.

    Μετά την ανακοίνωση από την Yamaha ότι ο Jorge Lorenzo θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ήρθαν οι δηλώσεις της Ducati να συμπληρώσουν την είδηση. Η Ιταλική εταιρεία ανακοινώνει: «Η Ducati δηλώνει ότι κατέληξε σε μια συμφωνία με τον Jorge Lorenzo, χάρη στην οποία ο Ισπανός αναβάτης θα λάβει μέρος στο Moto GP στα πρωταθλήματα του 2017 και του 2018 οδηγώντας την Ducati Desmosedici GP της ομάδας».

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγωνιστικού site crash.net, αλλά και επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Giacomo Agostini, ο Lorenzo φέρεται να έχει υπογράψει το καλύτερο, οικονομικά, συμβόλαιο της καριέρας του!

    Η Ducati δεν έχει κερδίσει κάποια νίκη από το 2010, ενώ κέρδισε τον μοναδικό της τίτλο το 2007, με τον Casey Stoner. O 29χρονος Lorenzo αποτελεί την ελπίδα της εταιρείας για επιστροφή στις νίκες, μιας και είναι πολύ ανώτερος σε αποτελέσματα από τους Andrea Iannone και Andrea Dovizioso.

    Ο Ισπανός έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα, από τα οποία τα τρια στη μεγάλη κατηγορία το 2010, 2012 και 2015 και τα άλλα δύο στα 250 cc τις χρονιές 2006 και 2007, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα μετακινηθεί σε κάποια άλλη ομάδα εκτός της Yamaha, από το 2008 που έκανε και την είσοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Lorenzo στην Ducati (Με κάθε επισημότητα) Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top