motoGP

  • Latest News

    Ξεκίνησε...πετώντας!


    Τα dragbikes διακρίνονται ανέκαθεν για την τεράστια δύναμη και τις εντυπωσιακές εκκινήσεις τους στην αγωνιστική ευθεία. Ωστόσο, για τον συγκεκριμένο αναβάτη, τα πράγματα...δεν πήγαν και τόσο καλά!

    Οι αγώνες drag racing φιλοξενούν πολλές από τις ισχυρότερες μοτοσυκλέτες του κόσμου, οι οποίες διαγωνίζονται στην ταχύτερη διάνυση μιας ευθείας, συνήθως 400 μέτρων. Στους αγώνες αυτούς, η εκκίνηση παίζει τεράστιο ρόλο στον τελικό χρόνο: για τον λόγο αυτό, οι μοτοσυκλέτες είναι συνήθως πολύ μακριές, για να περιορίζουν την σούζα, ενώ οι αναβάτες πρέπει να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για μια γρήγορη εκκίνηση!

    Σε αυτό το βίντεο, ο οδηγός Brett Ghedina, του οποίου η μοτοσυκλέτα είναι ικανή να διανύσει τα 400 μέτρα σε 7,7 δευτερόλεπτα, επιχειρεί να κάνει ακόμα μία εκτόξευση από την γραμμή της εκκίνησης. Ωστόσο, αυτή τη φορά η μοτοσυκλέτα δεν εκκίνησε προς τα εμπρός, αλλά...μάλλον προς τα επάνω! Ο πιλότος διέφυγε του τραυματισμού, και μάλιστα στη συνέχεια...κάνει δηλώσεις με χαμόγελο στα χείλη και αυτοσαρκάζεται!


    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ξεκίνησε...πετώντας! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top