motoGP

  • Latest News

    Guy Martin: Στο σφυρί η Fireblade του!


    Η αγωνιστική μοτοσικλέτα του Guy Martin με την οποία έτρεχε στο Le Mans και στα Βρετανικά superbikes θα βρεθεί σε πώληση σε δημοπρασία, με τιμή όχι κατά πολύ υψηλότερη από τα πολιτικά Fireblade!

    Κάνετε όνειρα να αγοράσετε μια αγωνιστική μοτοσικλέτα ενός πασίγνωστου αναβάτη και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας; Ο οίκος δημοπρασιών Bonhams θα προσφέρει, από ότι φαίνεται, την ευκαιρία αυτή, μιας και στη λίστα των αντικειμένων προς δημοπράτηση στο Stafford στις 23 και 24 Απριλίου, βρίσκεται η αγωνιστική Fireblade του Guy Martin!

    H Hydrex Honda που θα δημοπρατηθεί είναι ένα Fireblade χαρακτηριστικών Superstock, με το οποίο ο Martin αγωνιζόταν την περίοδο 2008/2009. Το μοντέλο έχει τρέξει τόσο στο Isle of Man, όσο και σε αγώνες Grand Prix Superstock. Μάλιστα, ο Guy Martin έχει τερματίσει τρίτος στην κατηγορία Superstock του Isle of Man το 2008 και δεύτερος το 2009, ενώ έχει και μια τέταρτη θέση στον αγώνα Ulster Superstock Grand Prix του 2009, όλα με αυτή τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα!

    Η ελάχιστη τιμή της μοτοσικλέτας αναμένεται να κυμανθεί ανάμεσα σε 12.000 και 16.000 λίρες Αγγλίας-περίπου ίσες με 15.000 και 20.000 ευρώ αντίστοιχα-, τιμές που δεν ξεφεύγουν πολύ πάνω από την τιμή του πολιτικού Fireblade στην Αγγλία, το οποίο κοστίζει λίγο παραπάνω από 12 χιλιάδες λίρες! Επιπλέον, ο νέος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας θα την παραλάβει μαζί με πιστοποιητικό αυθεντικότητας!

    Αρκετά ενδιαφέρον, αλλά και “cool” για κάποιον μοτοσικλετιστή, να κατέχει την αγωνιστική μοτοσικλέτα ενός σημαντικού αναβάτη όπως ο Guy Martin, αλλά και να μπορεί να την χρησιμοποιήσει! Εσείς τι λέτε;

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Guy Martin: Στο σφυρί η Fireblade του! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top