motoGP

  • Latest News

    Ολική μεταμόρφωση!


    Μπορείτε να φανταστείτε το κλασικού στυλ Honda CB1300 διαμορφωμένο εξολοκλήρου για χρήση σε πίστα; Οι Ιάπωνες της Yamamoto όχι απλά μπόρεσαν, αλλά… το πραγματοποίησαν κιόλας!

    To Honda CB1300 δεν χρειάζεται συστάσεις: Πρόκειται για ένα μεγάλου κυβισμού street μοντέλο, με κλασικό στυλ, που έχει αγαπηθεί από πολλούς μοτοσυκλετιστές. Ωστόσο, πρόκειται για ένα μοντέλο που δεν προορίζεται για ακραία χρήση, και πολύ σπάνια -αν όχι ποτέ- θα συναντήσουμε ένα CB1300 σε πίστα.

    Φαίνεται όμως ότι το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους ανθρώπους της Yamamotο Racing, της Ιαπωνικής εταιρείας αξεσουάρ και βελτιώσεων μοτοσικλετών, η οποία δημιούργησε ένα εκπληκτικό Honda CB1300 track bike!

    Η μοτοσυκλέτα έχει υποστεί πολλές μεταβολές, καθώς φέρει αναβαθμισμένες αναρτήσεις και φρένα εμπρός, νέο ψαλίδι πίσω, μια εξολοκλήρου αλλαγμένη εξάτμιση, νέα σέλα και ουρά, ενώ έχει προστεθεί και ένα bikini fairing εμπρός. Η μοτοσυκλέτα, φυσικά, πλέον φέρει clip-on αντί για τιμόνι, ενώ φοράει και slick ελαστικά!

    Η εμφάνιση της θυμίζει αγωνιστική ρέπλικα, ενώ το πλαίσιο έχει βαφτεί σε ένα έντονο κόκκινο χρώμα. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα αποτέλεσε την βάση, για να τοποθετήσει η Yamamoto όσα περισσότερα αξεσουάρ της γίνεται! Το αποτέλεσμα μας άφησε με ανοιχτό το στόμα…

    Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να τρέχει σε μια πίστα με αυτή τη CB1300, με την τερατώδη ροπή του τετρακύλινδρου κινητήρα 1.300 κυβικών να περνάει στο δρόμο μέσα από το πίσω slick; Η Yamamotο το έκανε: δεν περιορίστηκε μόνο στην δημιουργία αυτής της custom CB1300, αλλά την δοκίμασε και στην πίστα, μην αφήνοντάς την σε αποκλειστική χρήση...βιτρίνας!

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ολική μεταμόρφωση! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top