motoGP

  • Latest News

    Μια ξεχωριστή εμπειρία


    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Harley On Tour 2016 στη Θεσσαλονίκή, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου, προσελκύοντας πολλούς fans των κλασικών Αμερικανικών μοτοσυκλετών σε πάνω Από 360 test rides.

    Πολύ υψηλό ήταν το ενδιαφέρον των φίλων της Harley-Davidson για μια ακόμα χρονιά. Οι λάτρεις της Αμερικανικής μάρκας που συμμετείχαν στο Harley On Tour 2016 ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά και κατά το event, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 360 test rides στα 23 νέα μοντέλα της εταιρείας, στην Θεσσαλονίκη. To event πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου.

    Η νταλίκα του Harley Demo Truck Tour 2016 επισκέφθηκε την αποκλειστική αντιπροσωπεία Harley-Davidson® Thessaloniki, την Ρόκκας Α.Ε. Εισαγωγική Εταιρεία για τη Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας της σε 14 χώρες.

    Όλα τα μοντέλα της Harley-Davidson, που ισορροπούν μεταξύ κλασικού και μοντέρνου και µπορούν να αποτελέσουν ευκαιρία εµπνευσµένης αισθητικής customizing , αποκαλύφθηκαν σε κάθε θαυμαστή της μάρκας. Οργανωμένα γκρουπ των 23 μοτοσυκλετών κάλυψαν περισσότερα από 9.000 χλμ. προφέροντας μοναδικές εμπειρίες ασφαλών αποδράσεων. Μέσα από την γκάμα Harley-Davidson, από  Street µέχρι Touring, οι νέοι φίλοι της μάρκας αναζήτησαν την επόμενη μοτοσικλέτα τους  μέσα από το Harley On Tour 2016.

    Για όσους δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μπορούν να την απολαύσουν μέσα από το www.harley-davidson-thessaloniki.gr!

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μια ξεχωριστή εμπειρία Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top