motoGP

  • Latest News

    Lorenzo: Έκλεισε με Ducati!

    O Γιατρός επιβεβαιώνει τις φήμες για μετακίνηση του Lorenzo στην Ducati!

    O Γιατρός πήρε φόρα και δήλωσε ότι ο Jorge Lorenzo θα βρίσκεται στην Ducati του χρόνου, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση ακόμα!

    Ο Valentino Rossi με δηλώσεις-βόμβα του επιβεβαίωσε την-μάλλον αναμενόμενη, πλέον- μεταγραφή του Jorge Lorenzo στην Ducati, για το 2017!

    Σε συνέντευξη που έδωσε στον Ιταλικό τύπο, ο θρυλικός αναβάτης είπε χαρακτηριστικά για τον Lorenzo: "Ναι, επιβεβαιώνω τις φήμες. Ο Lorenzo θα βρίσκεται στην Ducati του χρόνου, και ας μην υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Ο Jorge είχε τα κότσια να το κάνει, και θα τα πάει μια χαρά. Είναι καταπληκτικός αναβάτης και σίγουρα θα φέρει καλά αποτελέσματα"

    Οι φήμες για την μεταγραφή αυτή είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν, και μάλιστα σε αυτές ενεπλάκη και ο Giacomo Agostini, ο οποίος δήλωσε ότι "γνώριζε ότι η Ducati έκανε μια φοβερή προσφορά στον Jorge Lorenzo"!

    Ενδιαφέρον τώρα θα έχει να δούμε ποιός αναβάτης θα αντικαταστήσει τον Jorge Lorenzo. Δυνατά ακούγεται το όνομα του Maverick Vinales, o οποίος θα είναι στο πλευρό του Rossi μέχρι το 2018, ενώ στην Ducati, οι "καμπάνες" μάλλον θα ηχήσουν για τον Andrea Iannone, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, για να αντικατασταθεί από τον Jorge Lorenzo... Αναμένουμε περισσότερα με επίσημες ανακοινώσεις!

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Lorenzo: Έκλεισε με Ducati! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top