motoGP

  • Latest News

    Yamaha XSR900 Yard Build: Από τους Δανούς Wrenchmonkees


    Ένα νέο custom project με βάση ένα μοντέλο της Yamaha, και πιο συγκεκριμένα το XSR900, υλοποιήθηκε με την φροντίδα των Δανών Wrenchmonkees.

    Οι Δανοί βελτιωτές μοτοσυκλετών Wrenchmonkees είναι κάποιοι από τους πιο ισχυρούς σε επιρροή βελτιωτές παγκοσμίως και έχουν ενεργή συμμετοχή στα Yard Builds της Yamaha. Αυτή τη φορά, οι βελτιωτές ασχολήθηκαν με ένα Yamaha XRS900, το οποίο τροποποίησαν εκτενώς και ονομάσαν “Monkeebeast”.

    Οι βελτιωτές αρχικά τοποθέτησαν δυο ζάντες από την Borrani, οι οποίες είναι ακτινωτές, 17 ιντσών. Καθεμία από τις ακτίνες τους έχει διάμετρο 9 χιλιοστών! Οι ζάντες αυτές είναι μαύρες σε χρώμα και γέρουν ελαστικά από την Continental. Στην πίσω ανάρτηση πλέον συναντάμε ένα αμορτισέρ K-Tech, ενώ έχουν τοποθετηθεί επίσης ρυθμιστές αλυσίδας από την Gilles Tooling.


    H σέλα της μοτοσυκλέτας είναι μια μονοκόμματη μονάδα, χειροποίητη από τους ίδιους τους βελτιωτές, ενώ έχουν τοποθετηθεί μαρσπιέ τύπου enduro! Το τιμόνι έχει αντικατασταθεί με ένα της Magura, ενώ τα μπροστά φρένα έχουν υποστεί μια σημαντική αναβάθμιση με την τοποθέτηση ακτινικής τρόμπας φρένου και σωληνών υψηλής πίεσης-οι οποίοι έχουν βρει θέση και στο πίσω φρένο.


    Το μοντέλο δέχτηκε φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω σε στυλ MT-03, με δύο LED μονάδες, ενώ η εξάτμιση είναι μια χειροποίητη κατασκευή της SC Project βασισμένης το σύστημα εξάτμισης του Yamaha MT-09.

    H Wrenchmonkees θα θέσει σε διαθεσιμότητα ειδικά ανταλλακτικά, σχεδιασμένα για τη μοτοσυκλέτα αυτή, προς αγορά για τους ιδιοκτήτες XSR900! O Cristian Barelli της Yamaha Ευρώπης δήλωσε για τη μοτοσυκλέτα:
    «Είναι μια υπέροχη κατασκευή, δείχνει ξεκάθαρα ότι η σχεδίαση των Wrenchmonkees εξελίσσεται και πάει μπροστά, πρώτη σε σχέση με τους άλλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα…χωρίς να κόψουν ή να κολλήσουν στο πλαίσιο! Μετέτρεψαν το XSR900 σε κάτι πολύ διαφορετικό.»




    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Yamaha XSR900 Yard Build: Από τους Δανούς Wrenchmonkees Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top