motoGP

  • Latest News

    Κηδεύτηκε ο Luis Salom. 2.000 άτομα στην τελετή


    Συγκινητική η ανταπόκριση κόσμου εντός και εκτός αγώνων στην κηδεία του άτυχου Luis Salom, με πάνω από 2.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και σημαντικές προσωπικότητες, να δίνουν το παρών στην τελετή.

    Προχθές Τετάρτη, 8 Ιουνίου, ο άτυχος αναβάτης Luis Salom κηδεύτηκε στον ναό της Santa Maria στην Palma της Mallorca. Συγκίνηση προκάλεσε η ανταπόκριση του κόσμου, εντός αλλά και εντός του χώρου των αγώνων, που έδωσαν το παρόν στην τελετή.

    Συγκεκριμένα, πάνω από 2.000 άτομα βρέθηκαν στον ναό για να αποχαιρετήσουν τον αδικοχαμένο 25χρονο αναβάτη, μεταξύ αυτών και πολλές σημαντικές προσωπικότητες. Από τους ανθρώπους των αγώνων ξεχώρισαν οι παρουσίες των Carmelo Ezpeleta και Vito Ippolito, ηγέτη της Dorna και πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μοτοσυκλετισμού αντίστοιχα, ενώ την τελετή παρακολούθησαν και οι Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Marc Marquez, Alex Rims και Maverick Vinales, αλλά και οι αδερφοί Espargaro.

    Tην εμφάνιση του στην τελετή έκανε επίσης ο γνωστός Ισπανός τενίστας Rafael Nadal. Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου η μητέρα του Luis αναφώνησε, στο τέλος της τελετής, την φράση «Συνέχισε να οδηγείς, Mexicano!»

    O 25 ετών Luis Salom έχασε την ζωή του την Παρασκευή 3 Ιουνίου, μετά από ένα ατύχημα στα δοκιμαστικά της πίστας της Βαρκελώνης, το οποίο ήταν αποτέλεσμα έντονου φρεναρίσματος και μιας ανωμαλίας στην πίστα, που οδήγησε στην απώλεια πρόσφυσης για τον νεαρό αναβάτη

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κηδεύτηκε ο Luis Salom. 2.000 άτομα στην τελετή Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top