motoGP

  • Latest News

    Δηλώσεις του Matteo Flamigni: Πιο δυνατός φέτος ο Rossi


    O επί 12 έτη τηλεμέτρης του Valentino Rossi προβάινει σε δηλώσεις, στις οποίες υποστηρίζει σθεναρά ότι ο «Γιατρός» είναι ισχυρότερος φέτος, ακόμα και σε σχέση με πέρσι!

    Ένα από τα πρόσωπα που δεν θα δουν τον βαθμό δημοσιότητας που λαμβάνουν οι «αστέρες» του αθλήματος, ο Matteo Flamigni είναι ο τηλεμέτρης του Valentino Rossi, με την πολύ σημαντική δουλειά να αναλύει τα αριθμητικά δεδομένα από τους αγώνες. Παρά το γεγονός ότι δεν απολαμβάνουν την «λάμψη» των πιλότων, το τεχνικό προσωπικό αποτελείται από άτομα με εξαιρετική τεχνογνωσία και βαρύτητα λόγου-για αυτό άλλωστε είναι και δίπλα στους μεγάλους αναβάτες!

    Ο Flamigni, ο οποίος είναι συνεργάτης του Valentino Rossi από το 2004, την πρώτη του χρονιά στην Yamaha και τον έχει ακολουθήσει και στην Ducati, προέβη σε δηλώσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι ο Valentino είναι ακόμα ισχυρότερος και από πέρσι! Μάλιστα, δεν διστάζει να ρίξει τα βέλη του στους ανταγωνιστές του, με υποννοούμενα για το περσινό πρωτάθλημα.

    Ο Flamigni δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ, πολύ δυνατός. Τον βλέπω να αγωνίζεται με κίνητρο, θέλει να πάρει πίσω αυτά που του πήραν πέρσι. Θέλει να πάρει εκδίκηση. Η αποφασιστικότητά του είναι καταπληκτική» Δηλώσεις με βαρύτητα θα λέγαμε εμείς, αν σκεφτεί κανείς ότι προέρχονται από τον άνθρωπο που παρακολουθεί τα αριθμητικά δεδομένα του «Γιατρού» τα τελευταία 12 χρόνια!

    Ο Flamigni μίλησε και για τα ελαστικά, για τα οποία δηλώνει χαρακτηριστικά ότι είναι πιο βολικά για το στυλ του Rossi, λέγοντας: «Με τα Bridgestone, μπορούσες, στις κατατακτήριες δοκιμές, να μπεις και να κάνεις έναν γρήγορο γύρο, μια και έξω. Μετά, δεν απέδιδαν τόσο καλά. Με τα Michelin, μπορείς να κάνεις δύο ή και τρεις γύρους περισσότερο. Και ο Valentino πάντα αυτό προτιμούσε.»

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δηλώσεις του Matteo Flamigni: Πιο δυνατός φέτος ο Rossi Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top