motoGP

  • Latest News

    motoGP: Mε νέα πλαίσια στο Assen Yamaha και Suzuki. . .


    Οι δύο εταιρείες δουλεύουν πάνω σε νέα πλαίσια τα οποία προτίθενται να χρησιμοποιήσουν στον επόμενο αγώνα, με την Suzuki και τον Maverick Vinales να είναι έτοιμοι να τρέξουν με αυτό και τον Valentino Rossi να δηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει και η Yamaha το ίδιο.

    Στις δοκιμές που έγιναν στην πίστα της Βαρκελώνης, αμέσως μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, η Yamaha αλλά και η Suzuki δοκίμασαν νέα πλαίσια, με τα οποία προτίθενται να αγωνιστούν στην Ολλανδία και στην πίστα του Assen.

    Συγκεκριμένα, η Suzuki ανέπτυξε την νέα της σχεδίαση στο πλαίσιο, κατόπιν απαιτήσεων του Maverick Vinales, ο οποίος ζήτησε περισσότερη πρόσφυση του πίσω τροχού. Ο Ισπανός αναβάτης δηλώνει ότι η Suzuki «του έδωσε ότι ακριβώς ζήτησε», λέγοντας συγκεκριμένα: «Συγκεντρωθήκαμε στην δοκιμή του νέου πλαισίου και νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με αυτό. Ζήτησα από την Suzuki περισσότερη πρόσφυση του πίσω τροχού, και η εταιρεία δούλεψε για αυτό ακριβώς. Τώρα νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στις στροφές και είμαι λιγότερο επιθετικός με τα ελαστικά!»

    Στο στρατόπεδο της Yamaha, η εταιρεία επέστρεψε στην πίστα του Montmelo και την Τρίτη, προκειμένου να δοκιμάσουν το νέο πλαίσιο. Μάλιστα, ο Vanelntino Rossi δήλωσε ότι η μοτοσυκλέτα πιθανόν να φέρει και νέο ψαλίδι, στην Ολλανδία! Ωστόσο, έσπευσε να μας πει ότι δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση ακόμα…

    Ο «Γιατρός» είπε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη εντύπωση από το νέο πλαίσιο ήταν καλή. Πρέπει να το δούμε προσεκτικά: Εάν το νέο πλαίσιο και ψαλίδι είναι καλύτερα, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στον επόμενο αγώνα!»

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: motoGP: Mε νέα πλαίσια στο Assen Yamaha και Suzuki. . . Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top