motoGP

  • Latest News

    Σουηδία: Για κάθε νέο ιδιοκτήτη - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΩΡΟ!


    Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που κατατέθηκε στην χώρα της Σκανδιναβίας, σύμφωνα με την οποία κάθε αναβάτης που θα αγοράζει μια νέα μοτοσυκλέτα θα λαμβάνει εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης, εντελώς δωρεάν!

    Να μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση που μας έρχεται από την Σκανδιναβία και συγκεκριμένα από την Σουηδία. Μια χώρα η οποία μάλλον...δεν χρειάζεται συστάσεις όσον αφορά το βιοτικό της επίπεδο, η Σουηδία έχει επίσης έναν σημαντικό πληθυσμό μοτοσυκλετιστών.

    Σε ένα πολύ ευχάριστο νέο, η τοπική Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών, με την στήριξη και πολλών μεγάλων κατασκευαστών μοτοσυκλέτας, ξεκινά ένα νέο εγχείρημα: Την παροχή δωρεάν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, σε κάθε αναβάτη ή αναβάτιδα που αγοράζει μια καινούργια μοτοσυκλέτα. Με το μέτρο αυτό, η Ομοσπονδία σκοπεύει να μειώσει τόσο τα ατυχήματα των νέων αναβατών, όσο και τα κόστη των αποζημιώσεων από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

    Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, το οποίο θα έχει κόστος μέχρι και 1 εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με τον Jesper Christensen, γενικό γραμματέα της Σουηδικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετών.

    O Christensen δηλώνει για την επιχείρηση: "Είναι μια μεγάλη προσπάθεια για εμάς, και μπορεί να κοστίσει μέχρι και ένα εκατομμύριο ευρώ. Παρόλα αυτά, τα μέλη μας διανύουν το 80% των χιλιομέτρων που διανύονται απο αναβάτες εδώ, κάθε χρόνο, και πιστεύουμε ότι το μέτρο θα μειώσει και τα ατυχήματα, και το κόστος των ασφαλιστικών αποζημιώσεων".

    Σύμφωνα με τον Christensen, από τους αναβάτες που ενεπλάκησαν σε θανατηφόρα ατυχήματα με μοτοσυκλέτα, οι μισοί είχαν στην κατοχή τους το μοντέλο, λιγότερο από ένα χρόνο...Ο Jesper επιμένει ότι κύρια αιτία ατυχημάτων είναι το ανθρώπινο λάθος, και αυτό σκοπεύει να μειώσει κατα το δυνατόν, μέσα απο αυτή την καμπάνια.

    Αν μη τι άλλο κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον, που δεν το συναντά κανείς συχνά, και μια σημαντική πρωτοβουλία! 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σουηδία: Για κάθε νέο ιδιοκτήτη - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΩΡΟ! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top