motoGP

  • Latest News

    Honda CBR250RR: Διέρρευσε φωτογραφία!


    Μια φωτογραφία που βρέθηκε στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζει μια πιθανή μορφή της μοτοσυκλέτας, την οποία μάλιστα περιμένουμε και πολύ σύντομα!

    Συνεχίζουν να οργιάζουν οι φήμες και οι εικασίες γύρω από την νέα, δικύλινδρη Honda CBR 250RR. Μια μοτοσυκλέτα που έχει συζητηθεί όσο λίγες, τον τελευταίο χρόνο, η CBR 250RR αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σπορ, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

    Τώρα, μια φωτογραφία που διέρρευσε στο Facebook, έκανε ξανά τις φήμες να οργιάσουν! Η φωτογραφία δείχνει να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από ποτέ, αν υπολογίσουμε και συναθροίσουμε όλες τις πληροφορίες που μας έφταναν…με το σταγονόμετρο, όλον αυτόν τον καιρό!

    Τα πράγματα σοβαρεύουν, από ότι φαίνεται, καθώς Ιαπωνικές πηγές ισχυρίζονται ότι το μοντέλο θα παρουσιαστεί σε λιγότερες από 5 μέρες από σήμερα! Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να αποδίδει μια ισχύ της τάξης των 30-40 ίππων, ενώ θα φέρει σημαντική ηλεκτρονική τεχνολογία και στήσιμο δανεισμένο από τα κορυφαία supersport μεγάλου κυβισμού!

    Δεν αντέχουμε άλλο το… μαρτύριο της σταγόνας! Περιμένουμε με αγωνία κάτι επίσημο

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Honda CBR250RR: Διέρρευσε φωτογραφία! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top