motoGP

  • Latest News

    Valentino Rossi, Καταλονία: Και χαρά, και λύπη


    Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής, στην αναμονή για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στην Βαρκελώνη, δηλώνει ότι νιώθει ανάμικτα συναισθήματα αλλά και εκφράζει την αγάπη του για την πίστα του Montmelo.


    O Valentino Rossi έχει ένα δύσκολο έργο να επιτελέσει, αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο: Θα πρέπει να παλέψει για να μειώσει την διαφορά του από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία με 37 βαθμούς, από τον Ιταλό «Γιατρό». 

    Μετά την εγκατάλειψή του από κινητήρα στο Mugello –που σημειωτέον ότι ήταν η πρώτη εγκατάλειψη του Rossi λόγω μηχανικού προβλήματος, από το μακρινό 2007-, ο Valentino Rossi εκφράζει ανάμικτα συναισθήματα για τον επερχόμενο αγώνα της Βαρκελώνης. Δηλώνει χαρακτηριστικά: «Έρχομαι στην Ισπανία γνωρίζοντας ότι μπορώ να είμαι γρήγορος, αλλά και με μια λύπη για αυτό που θα μπορούσε να είναι ένας υπέροχος αγώνας στο Mugello. Το σημαντικότερο είναι ότι ήμασταν πολύ γρήγοροι χάρη σε όλη την δουλειά που έχουμε κάνει. Και στην Ισπανία, πρέπει να δουλέψουμε το ίδιο.» 

    Σχετικά με την πίστα, ο Valentino είπε: «Το Γκραν Πρι της Καταλονίας γίνεται σε μία από τις αγαπημένες μου πίστες. Μου αρέσει και η πίστα και η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Νομίζω ότι έχουμε προοπτικές για έναν καλό αγώνα.»

    Ο Valentino Rossi έχει κερδίσει συνολικά 6 νίκες στην πίστα του Montmelo, με την τελευταία να σημειώνεται το 2009, όταν και προσπέρασε τον Jorge Lorenzo ακριβώς στην τελευταία στροφή. Πέρσι, είχε τερματίσει δεύτερος, με μια μικρή διαφορά από τον Lorenzo.

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Valentino Rossi, Καταλονία: Και χαρά, και λύπη Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top