motoGP

  • Latest News

    Δηλώσεις καταπέλτης από Stoner: «Γι'αυτό άφησα την Honda»


    Ο Casey Stoner προέβη σε νέες δηλώσεις, στις οποίες αναφέρεται στον λόγο που τον έκανε να εγκαταλείψει την Honda και να επιστρέψει στην Ducati, στο τέλος της περασμένης χρονιάς!

    Ο Casey Stoner μιλάει και πάλι για την πορεία του στον χώρο των Moto GP. O Αυστραλός αστέρας, αφού είχε εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση το 2012, είχε παραμείνει ως δοκιμαστής για την Honda μέχρι και το τέλος του 2015, για να μετακινηθεί στην Ducati κατόπιν.

    Σε μια συνέντευξη που έδωσε, ο Stoner αποκαλύπτει ποιος ήταν ένας από τους λόγους που έφυγε από την Honda. Σύμφωνα με αυτόν, η Honda σταμάτησε να χρησιμοποιεί την γνώμη και τα δεδομένα του, για να αναπτύξει την μοτοσυκλέτα!

    Δήλωσε συγκεκριμένα: «Το 2015 πρόσεξα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα την εντύπωση ότι δεν χρησιμοποιούσαν τα δεδομένα και τις αναφορές μου από τις δοκιμές. Και ξέρω ποια είναι η αξία μου σαν δοκιμαστής, έχω πολλά να προσφέρω. Τώρα με την Ducati, έχω μια νέα σχέση και θέλω να βοηθήσω, ώστε να κατακτήσει την κορυφή»

    Ο Stoner θα συνεργάζεται στενά με τον Jorge Lorenzo από την αρχή της επόμενης σεζόν, γεγονός για το οποίο δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του και για άλλη μια φορά πλέκει το εγκώμιο του Ισπανού αναβάτη: «Είναι μακράν ο δυνατότερος και σταθερότερος αναβάτης, αυτή την στιγμή, και τον θεωρώ το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.»

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δηλώσεις καταπέλτης από Stoner: «Γι'αυτό άφησα την Honda» Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top