motoGP

  • Latest News

    Μεγάλη διάκριση για τον Rossi: Στο Motorsport Hall of Fame!


    Μια ακόμα διάκριση για τον Ιταλό θρύλο, και μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες που μπορεί να κερδίσει κάποιος αγωνιζόμενος!

    Ο Ιταλός αναβάτης-φαινόμενο πλέον έχει μια ακόμα, τεράστια διάκριση, στο ενεργητικό του! Ο Valentino Rossi πλέον είναι μέλος του Motorsport Hall of Fame.

    Ο Rossi εισήχθη στο Hall of Fame μαζί με άλλες 4 ισχυρές προσωπικότητες των μηχανοκίνητων αγώνων, και συγκεκριμένα τον Sid Watkins της Formula 1, τον Sebastien Loeb του WRC, τον Dan Gurney και τον Derek Bell.

    O Ιταλός αναβάτης «αντιμετώπισε» σε δημόσια ψηφοφορία, άλλα δύο «τερατώδη» ονόματα, τον Joey Dunlop και τον Mike Hailwood. Ωστόσο, το κοινό επέλεξε τον «Γιατρό» χαρίζοντας του την θέση. Ο ίδιος ο Rossi μίλησε για το γεγονός, σε απευθείας μετάδοση από την Ισπανία προς το Woodcote Park –όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, και δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος του Hall of Fame, και λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι εκεί αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ, πραγματικά, πάρα πολύ. Θα βάλω το βραβείο στο υπνοδωμάτιο μου για να… κοιμάμαι μαζί του»

    Μπορεί λοιπόν ο Rossi να είναι ακόμα στην διεκδίκηση του δέκατου πρωταθλήματός του, ωστόσο η αγάπη του κόσμου και η παρουσία του στους αγώνες πλέον σφραγίζεται ανεξίτηλα, μέσα στην ιστορία.

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μεγάλη διάκριση για τον Rossi: Στο Motorsport Hall of Fame! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top