motoGP

  • Latest News

    Πώς λειτουργούν τα ηλεκτρονικά στη Yamaha R1;


    H εταιρεία Yamaha δημιούργησε δυο ενδιαφέροντα βίντεο, που εξηγούν πώς λειτουργoύν τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της R1M και πώς να τα προσαρμόσετε στη μοτοσυκλέτα σας. Πρόκειται για έναν οπτικοακουστικό οδηγό εγκατάστασης, που θα δώσει πολλές λύσεις κι επιλογές για ένα δίτροχο «υπολογιστή» 200 ίππων.


    Η Yamaha R1 είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα μοντέλα superbike που κυκλοφόρησε πριν από τρια χρόνια, παρουσιάζοντας πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό οφείλεται στη τοποθέτηση των νέων ηλεκτρονικών. Η νέα οθόνη οργάνων LCD δίνει πρόσβαση σε όλες τις επιλογές, που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές συσκευές ελέγχου ανάλογα με τις προτιμήσεις του αναβάτη.

    Τα ηλεκτρονικά συστήματα είναι τόσο εξελιγμένα, που ο αναβάτης χρειάζεται μια περίοδο για να μάθει πώς να τα χειρίζεται. Για να αποκλείσει την ύπαρξη οποιουδήποτε προβλήματος με τα ηλεκτρονικά, η Yamaha σκέφτηκε ότι είναι καλό να δημιουργήσει tutorials βίντεο προκειμένου να εξηγήσει πώς λειτουργούν αυτά τα συστήματα. Στο πρώτο βίντεο γίνεται αναφορά στα συστήματα ελέγχου και στο δεύτερο στις δυνατότητες σύνδεσης της μοτοσυκλέτας μέσω εφαρμογών με ένα smartphone ή ένα tablet.






    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς λειτουργούν τα ηλεκτρονικά στη Yamaha R1; Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top