motoGP

  • Latest News

    5 προτάσεις για το μέλλον του μοτοσυκλετιστή


    Ο χώρος της μοτοσυκλέτας συνεχώς εξελίσσεται και ψάχνει λύσεις είτε για να μειώσει το κόστος αγοράς είτε για να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές. Σκεφτήκαμε 5 νέες προτάσεις, που θα βελτιώσουν τη ζωή του μοτοσυκλετιστή στο μέλλον.


    Προτείνουμε 5 νέες λύσεις που πιθανότατα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μοτοσυκλετιστών και θα τους αφυπνίσουν σχετικά με τη βελτίωση της οδήγησης και της δίτροχης καθημερινότητάς τους.

    1. Προειδοποίηση για κλέφτες

    Δημιουργία μιας υπηρεσίας τεχνολογιών μόνο για μοτοσυκλέτες. Για παράδειγμα, μια αντικλεπτική συσκευή που όχι μόνο θα μπλοκάρει την εκκίνηση του κινητήρα σε περίπτωση κλοπής, αλλά θα ειδοποιεί και την αστυνομία ή την κατασκευαστική εταιρεία για τον εντοπισμό της μοτοσυκλέτας. Επιπλέον, η συσκευή θα μπορούσε να συνδέεται απευθείας με μια ιατρική μονάδα ελέγχου σε περίπτωση πτώσης ή πρόσκρουσης.

    2. Οικονομία στα καύσιμα

    Η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει κι εδώ. Γιατί όχι να μην τοποθετήσετε μια μικρή συσκευή, που να υπολογίζει τα χιλιόμετρα, τις ημέρες χρήσης και τις διαδρομές που διανύετε και βάσει των οποίων να έχετε στα χέρια σας μια οικονομική ανάλυση των εξόδων σας και μια εναλλακτική πρόταση για λιγότερα καύσιμα.

    3. Αναθεώρηση της διαδικασίας αφαίρεσης πόντων από την άδεια οδήγησης

    Κάθε παράβαση πρέπει να τιμωρείται. Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι τρόποι να συμμορφωθούν οι αναβάτες και μάλιστα χωρίς να αφαιρούνται πόντοι. Σε περίπτωση παρανομίας, ο μοτοσυκλετιστής θα μπορούσε να παρακολουθήσει ξανά υποχρεωτικά μαθήματα οδήγησης ή να εκτελέσει κάποια κοινωνική υπηρεσία υπέρ του δημοσίου.

    4. Οικονομικότερη ασφάλιση για περισσότερες από μια μοτοσυκλέτες

    Μια ασφαλιστική κάλυψη που θα επιτρέπει περισσότερα από ένα οχήματα σε ένα ιδιώτη (όχι εταιρικά) σε προσιτή τιμή θα προσελκύσει περισσότερους μοτοσυκλετιστές. Επιπλέον, η χαμηλή τιμή στα ασφάλιστρα και τις παροχές υπηρεσιών θα μειώσει τα ανασφάλιστα οχήματα και θα εξασφαλίσει τον ίδιο τον μοτοσυκλετιστή.

    5. Αpplication για έλεγχο αλκοόλ στο αίμα

    Πολύ χρήσιμη θα ήταν μια εφαρμογή για smartphone, που θα έδειχνε στον αναβάτη τα επίπεδα αλκοόλ στο αίματου και θα παρότρυνε την αποφυγή της οδήγησης όταν βρίσκεται υπό την επήρρεια. Επιπλέον, η εφαρμογή θα ενημέρωνε τον μοτοσυκλετιστή για τα πιθανά πρόστιμα ανάλογα με το ποσοστό του αλκόολ, που καταναλώθηκε.


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 5 προτάσεις για το μέλλον του μοτοσυκλετιστή Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top