motoGP

  • Latest News

    4 μοτοσυκλέτες για να κάνεις τον γύρο του κόσμου


    Γνωρίζουμε πολύ καλά πόση προετοιμασία χρειάζεται για να κάνουμε ένα ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ακόμα κι αν αυτό είναι κοντινό. Φανταστείτε τώρα, πόσο απαιτητικό θα ήταν ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Η μοτοσυκλέτα θα πρέπει να μπορεί να μεταφέρει με άνεση μεγάλο όγκο αποσκευών και να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε έδαφος.


    Αν αποφασίσετε να ζήσετε μια ανάλογη περιπέτεια, ορίστε κάποιες μοτοσυκλέτες σε τυχαία σειρά, που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων:
     
    BMW R 1200 GS Adventure
    Δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα και όχι μόνο. Η R 1200 GS είναι μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε με στόχο να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε έδαφος. Με τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις τελευταίας γενιάς, προσαρμόζεται άμεσα στο στιλ οδήγησης του αναβάτη και στα δεδομένα του οδοστρώματος και νιώθει άνετα ακόμα και σε κάποιο ακραίο για μοτοσυκλέτα του μεγέθους της, περιβάλλον. Ο κινητήρας των 125 ίππων διαθέτει πλήθος ηλεκτρονικών βοηθημάτων και ο η μεγάλη λίστα του πρόσθετου εξοπλισμού προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης.
      
    Honda Africa Twin
    Η on-off πρόταση της Honda κέρδισε αμέσως τις καρδιές των μοτοσυκλετιστών και σημείωσε αμέσως σημαντικές πωλήσεις. Οι τροχοί διαστάσεων 21 ιντσών εμπρός και 18 πίσω, σε συνδυασμό με τις μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων, κάνουν το Africa Twin να έχει σημαντικές εκτός δρόμου δυνατότητες. Είναι διαθέσιμο είτε με παραδοσιακό χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με το διπλού συμπλέκτη DCT που συναντάμε και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του αποδίδει 95 ίππους, ενώ το βάρος της είναι 208 κιλά στεγνή.
      
    Ducati Multistrada 1200 Enduro
    Η έκδοση Enduro είναι η χωμάτινη έκδοση (μαζί με την Enduro Pro) μέσα στην οικογένεια των Multistrada. Το θηριώδες ρεζερβουάρ των 30 λίτρων προσφέρει αυτονομία πάνω από 400 χιλιόμετρα, ενώ ο εμπρός τροχός των 19 ιντσών δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα στο χώμα. Είναι εξοπλισμένη με ένα τελευταίας τεχνολογίας πακέτο ηλεκτρονικών που συνεργάζεται με μονάδα αδράνειας της Bosch και με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις. Ο δικύλινδρος σε διάταξη V κινητήρας αποδίδει το εντυπωσιακό νούμερο των 160 ίππων.
      
    KTM 1290 Super Adventure R
    Η Adventure R υπόσχεται ατελείωτο παιχνίδι στο χώμα, με το στήσιμο του πλαισίου, το σετάρισμα των αναρτήσεων και τη βοήθεια τους τροχούς των 21 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Ο κινητήρας των 1.301 κυβικών εκατοστών απόδοσης 160 ίππων, σε κάνει να ξεχνάς το γεγονός ότι δεν διαθέτει ημι-ενεργητικές αναρτήσεις. Όπως συνηθίζεται σε αυτή την κατηγορία μοτοσυκλετών, το πακέτο των ηλεκτρονικών είναι πολύ πλούσιο.
     
    Εσείς ποιες μοτοσυκλέτες θα βάζατε σε αυτή την λίστα; Ποια θα διαλέγατε για να κάνετε μαζί της τον γύρο του κόσμου;

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 4 μοτοσυκλέτες για να κάνεις τον γύρο του κόσμου Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top