motoGP

  • Latest News

    Vanguard V7: H Moto Guzzi φορά μπλου τζιν


    Η εταιρεία ρουχισμού Vanguard γιόρτασε την 50ή επέτειο του Moto Guzzi V7, δημιουργώντας μια περιορισμένη έκδοση του τζιν του V7 Rider, που πυροδότησε επίσης την ιδέα της εκπληκτικής κατασκευής της Vanguard V7.

     
    Η ιδέα της κατασκευής του νέου μοντέλου ανατέθηκε στην εταιρεία Gannet Design της Ελβετίας. Σύμφωνα με τον Ulfert Janssen της Gannet Design, η Vanguard V7 απέκτησε βασικά σχεδιαστικά στοιχεία από την εταιρεία ρουχισμού. Ενσωμάτωσε τη δική της απόχρωση μπλε στη μοτοσυκλέτα, και η σέλα απέκτησε ειδικό δέρμα για να ταιριάζει με τη τζιν αίσθηση της Vanguard.
    Η μοτοσυκλέτα διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη εξάτμιση 2 σε 1 και έχει κατασκευαστεί με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, που συνδυάζει τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα στοιχεία. Το ντεπόζιτο παρέμεινε το ίδιο, με μικρές τροποποιήσεις για να φιλοξενήσει την τάπα καυσίμου. Το υποπλαίσιο χαμήλωσε, ενώ για το σχεδιασμό του νέου μοντέλου επιλέχθηκε αυτό το ειδικό μπλέ χρώμα, που ταιριάζει με τη φιλοσοφία της V7 Anniversary jeans της Vanguard.    

    Σύμφωνα με τον Ulfert, ο σχεδιασμός είναι λίγο ρετρό και ορισμένες λεπτομέρειες μας οδηγούν μερικές δεκαετίες πίσω. Ωστόσο, στόχος αυτής της κατασκευής είναι η συνολική εικόνα της μοτοσυκλέτας να αποπνέει έναν αέρα εγγυημένης διαχρονικότητας.

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Vanguard V7: H Moto Guzzi φορά μπλου τζιν Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top