motoGP

  • Latest News

    Jorge Lorenzo: «Βελτιωνόμαστε, αλλά όχι αρκετά»


    Ο Jorge Lorenzo ανησυχεί πως ο ίδιος και η ομάδα της Ducati, απέχουν πολύ ακόμα από το να εξαλείψουν τις αδυναμίες που επηρεάζουν φέτος την απόδοσή τους.


    Στη σεζόν που διανύουμε, ο Ισπανός, έχει καταφέρει να ανέβει μόλις μια φορά στο βάθρο στους 12 αγώνες που έχουν διεξαχθεί έως τώρα, ενώ ο ομόσταυλός του, Andrea Dovizioso, έχει κερδίσει τέσσερις φορές και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Lorenzo λέει ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί, αλλά όχι αρκετά, αφού ακόμα δεν μπορεί να πάρει το 100% από τη μοτοσυκλέτα του. Παραδέχεται, όμως, ότι παρά τις δυσκολίες νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα από ότι στην αρχή της σεζόν.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Στην αρχή της σεζόν είχα προβλήματα με το μπροστινό και ακόμα δεν μπορώ να πάρω το μάξιμουμ από τη μοτοσυκλέτα. Πιστεύω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Η ομάδα δουλεύει πάνω στους τομείς που πρέπει να βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα για την επόμενη χρονιά. Τον τελευταίο μήνα έχουμε δει κάποια βελτίωση και τα πηγαίνουμε καλύτερα με τις ρυθμίσεις, ειδικά ο Dovi, που φαίνεται να έχει καλύτερη πληροφόρηση από το μπροστινό. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να βελτιώσουμε τα αδύναμα σημεία μας και να γίνουμε ανταγωνιστικοί στο μέλλον».
      
    Στους δυο τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος, ο Jorge Lorenzo παρουσιάζει μια σταθερότητα, αφού στα δοκιμαστικά αλλά και στους αγώνες βρίσκεται πάντα στην πρώτη πεντάδα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει έως το τέλος της σεζόν και αν η απόδοσή του θα συνεχίσει να βελτιώνεται.


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Jorge Lorenzo: «Βελτιωνόμαστε, αλλά όχι αρκετά» Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top