motoGP

  • Latest News

    Νέο Honda CB190X Tourism. Αποκαλύφθηκε το μυστικό


    Τα σενάρια για νέο μοντέλο adventure μικρού κυβισμού, που πρόδωσαν τα σχέδια που διέρρευσαν πριν από μια εβδομάδα, επιβεβαιώθηκαν με την παρουσίαση του νέου μοντέλου.

    Πρόκειται για το μικρού κυβισμού αλλά και διαστάσεων CB190X Tourism, που βλέπετε στην φωτογραφία. Η Honda παρουσίασε το μοντέλο σε μια καίρια χρονική στιγμή, συγκεκριμένα στην 25η επέτειο την συνεργασίας της με την κινεζική Wuyang, η οποία θα είναι και αυτή που θα κατασκευάζει το μοντέλο.

    Το μοντέλο σχεδιαστικά ακολουθεί την νέα μόδα των adventure μοτοσυκλετών, ενώ βασίζεται –όπως είχαμε γράψει- στην CB190R, η οποία είναι η street μοτοσυκλέτα με ίδιο κυβισμό, κινητήρα και πλαίσιο, που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην κινεζική αγορά. Η νέα μοτοσυκλέτα έχει εξοπλιστεί με αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, μια ψηλή ζελατίνα, ράμφος κάτω από το εμπρός φωτιστικό σώμα, αλλά και προστατευτικά κάγκελα στον κινητήρα.

    Ο εν λόγω κινητήρας, με κυβισμό 184 κ.εκ., είναι αερόψυκτος και θα αποδίδει 15,8 ίππους. Η μοτοσυκλέτα αυτή, αν και είναι μάλλον απίθανο να φτάσει ως έχει στις δικές μας αγορές, είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με φήμες που επιμένουν, να αποτελέσει το έναυσμα για μια μικρή adventure, στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Αναμένουμε...μέχρι εκείνη την στιγμή, πως σας φαίνεται;


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Νέο Honda CB190X Tourism. Αποκαλύφθηκε το μυστικό Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top