motoGP

  • Latest News

    Έρχεται τουρμπάτη Hayabusa;


    Η τοποθέτηση μηχανικού υπερσυμπιεστή στην επόμενη γενιά Hayabusa του 2019, φαίνεται να παίρνει σάρκα κι οστά.


    Το μοντέλο Hayabusa θα κλείσει τα 20 του χρόνια το 2019 και στη διάρκεια αυτών των δυο δεκαετιών έχει τροποποιηθεί ελάχιστα, παρουσιάζοντας την πρώτη σειρά GEN1 από το 1999 έως το 2007 και τη δεύτερη γενιά GEN2 που φθάνει μέχρι σήμερα.

    Η Hayabusa αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία, έχοντας κατακτήσει μεγάλο μέρος του μοτοσυκλετιστικού κοινού, καθώς πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων κι ευγνωσμένης αξιοπιστίας. Είναι, λοίπον, σχεδόν σίγουρο ότι ένα νέο μοντέλο θα συμβάλλει στη συνέχιση της ήδη επιτυχημένης πορείας του ονόματος Hayabusa. 
     
    Εχεί γίνει, ήδη, γνωστό, ότι η Suzuki Hayabusa για το 2018 θα είναι ακριβώς ίδια με το μοντέλο του 2017Η Suzuki προτίθεται να κυκλοφορήσει την ολοκαίνουργια Hayabusa ως νέο μοντέλο του 2019, πιθανότατα το καλοκαίρι του 2018. Το νέο μοντέλο θα είναι μια τουρμπάτη μοτοσυκλέτα, με την τεχνολογία που έχει γίνει, ήδη, γνωστή στο κοινό με τη concept εκδοχή του Recursion κινητήρα.     

    Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η νέα Hayabusa θα χρησιμοποιήσει τον κινητήρα Recursion 588 κ.εκ. για την τροφοδοσία της ή αν η Suzuki θα ακολουθήσει τη φήμη του μοντέλου και θα προσφέρει μεγαλύτερο κυβισμό στη μοτοσυκλέτα. Εάν γίνει το δεύτερο, η Suzuki θα γίνει κυρίαρχη στο χώρο των τουρμπάτων μοτοσικλέτων Kawasaki Ninja H2 και 300 + και Kawasaki Ninja H2R, αρχίζοντας έναν νέο πόλεμο ταχύτητας / εξουσίας μεταξύ των ιαπωνικών σημάτων.

    Η επιστροφή ενός θρυλικού μοντέλου θα δώσει ελπίδα για αναζωογόνηση στην Suzuki. Από τις 4 ιαπωνικές εταιρείες μοτοσυκλετών, η Suzuki ένιωσε περισσότερο την ύφεση και γι`αυτό σταμάτησε την κατασκευή μοντέλων για περισσότερο από ένα χρόνο. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζει τη νέα της σειρά, με τη νέα Suzuki GSX-R1000 να έχει ήδη εμφανιστεί. Αναμένουμε να δούμε, επίσης, τα νέα GSX-R600 και GSX-R750 για το 2019.

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Έρχεται τουρμπάτη Hayabusa; Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top