motoGP

  • Latest News

    Επιστρέφουν τα μοτοποδήλατα!


    Οι παλιές μοτοσυκλέτες αποτελούσαν σύμβολο αστικής και νεανικής κινητικότητας από τα τέλη της δεκαετίας του `60 μέχρι και λίγα χρόνια πριν. Δημιουργήθηκε μια συλλογή με τα 50 πιο διάσημα μοντέλα των τελευταίων 40 ετών σε κλίμακα 1:18, θέλοντας να επαναφέρει τις αναμνήσεις εκείνης της εποχής.


    Πολλοί μοτοσυκλετιστές έχουν μνήμες από την «εποχή του μοτοποδηλάτου» με την απλή μηχανολογική κατασκευή, την οικονομική τιμή αγοράς και τις αμέτρητες δυνατότητες τροποποίησης. Το πιο διάσημο μοντέλο απ`όλα είναι το Piaggio Hello, το οποίο έμεινε στην παραγωγή περίπου σαράντα χρόνια. Ακόμα και σήμερα μπορεί να δείτε κάποιο μοντέλο να κινείται στο δρόμο.

    Μετά από πολλά χρόνια, τα μοτοποδήλατα επέστρεψαν στην μόδα χάρη σε κάποιες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν μεγάλες επιχειρήσεις, όπως οι Monferraglia, Red Bull Epic Rise και Mosquitos Way. Θέλοντας να συνεχιστεί αυτή η τάση, η εταιρεία Centaura Editions δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα συλλογή με μοντέλα κλίμακας 1:18, εκ των οποίων 12 έχουν εγγύηση. Τα πρώτα μοντέλα που θα βγουν στην κυκλοφορία θα είναι τα:  Piaggio Ciao, Malaguti Fifty, Garelli Gulp 50 Flex, Rizzato Califfone, Piaggio Yes, Malaguti Dribbling, Moto Morini Dollaro, Motom Daina Matic και Benelli Mini Cross, Oscar College, Peugeot 104 και Italjet Go Go .

    Εσείς, έχετε κρατήσει κάποιο μοτοποδήλατο στη συλλογή σας;

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Επιστρέφουν τα μοτοποδήλατα! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top