motoGP

  • Latest News

    Επίσημη ανακοίνωση: Ο Vinales στην Yamaha


    O νεαρός Ισπανός αναβάτης θα είναι και επίσημα πλέον μέλος της Yamaha Movistar, όπου και θα αγωνίζεται μέχρι το 2018 με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε.

    ¶λλη μια μεταγραφή η οποία ήταν βέβαιη στους κύκλους των αγώνων, αλλά εκκρεμούσε η επίσημη ανακοίνωσή της, ολοκληρώθηκε. Ο Maverick Vinales θα είναι το νέο μέλος της Yamaha Movistar, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2018.

    Μια σύντομη δήλωση από την Yamaha Movistar αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Yamaha υπέγραψε με τον Maverick Vinales, ο οποίος θα είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας για το 2017 και 2018. Ο Maverick, 5ος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, θα οδηγεί στο πλευρό του Valentino Rossi»

    Ο Maverick Vinales είχε ήδη εντυπωσιάσει με την απόδοσή του από την πρώτη του κιόλας χρονιά στους αγώνες, και παρά το γεγονός ότι η Yamaha έχει παραδεχτεί ότι κανένας αναβάτης δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Jorge Lorenzo από πλευράς αποτελεσμάτων, ο Maverick είναι πολλά υποσχόμενος και μπορεί να δείξει το δρόμο για το μέλλον.

    Η Yamaha δείχνει να εμπιστεύεται τον συνδυασμό του νεαρού της ηλικίας του Vinales, μαζί με την εμπειρία που ήδη έχει. Σύμφωνα με φήμες –που μάλλον οδεύουν προς επιβεβαίωση-, τον Maverick Vinales στην Suzuki θα αντικαταστήσει ο Andrea Iannone, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Ducati στο τέλος της σεζόν.

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Επίσημη ανακοίνωση: Ο Vinales στην Yamaha Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top