motoGP

  • Latest News

    Το πρώτο επεισόδιο της μίνι σειράς για τον Valentino Rossi.


    Η Monster Energy διάλεξε πολύ προσεκτικά τον χρόνο για να ετοιμάσει μία μίνι-σειρά για τον ValentinoRossi, φτάνοντας την προετοιμασία του σχεδιασμού της, μέχρι και την επιλογή για την καταλληλότερη ημέρα της προβολής του πρώτου από τα συνολικά πέντε επεισόδια. Το MotoGP ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην Γαλλία, όπου η Monster είναι μέγας χορηγός, δίνοντας το όνομα στον αγώνα. Ταυτόχρονα είναι μία πίστα που οι μοτοσυκλέτες της Yamaha ευνοούνται και παραδοσιακά ο Rossi εντυπωσιάζει, ενώ αν κερδίσει θα έχει καταφέρει δύο συνεχείς νίκες μετά από επτά ολόκληρες σεζόν! Επάξια λοιπόν, όλα τα βλέμματα έχουν τώρα συγκεντρωθεί στον Valentino Rossi, κι αυτό είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για την Monster να προβάλλει το πρώτο επεισόδιο.
    Η σειρά των πέντε επεισοδίων, θα ξετυλίξει την μακρά ιστορία ενός εκ των κορυφαίων αναβατών σε ολόκληρη την Ιστορία των αγώνων, τον τρόπο που ο Valentino Rossi διοικεί τον τεράστιο επιχειρηματικό κολοσσό με την σύντομη ονομασία: VR|46, και την πορεία μέχρι το σημερινό στάδιο, μέσα από την δική του αφήγηση, καθώς και των κοντινότερων συνεργατών και φίλων του. Πέρα από την ίδιο, την αφήγηση της ιστορίας αναλαμβάνουν οι: Flavio Fratesi - ColinEdwards - Rino Salucci - Carmelo Ezpeleta - Graziano Rossi - Lin Jarvis - Gianluca Falcioni - AlbertoTebaldi - Alessio Salucci
    Το πρώτο επεισόδιο διάρκειας εννέα περίπου λεπτών, κάνει μία εισαγωγή στο προφίλ του Valentino Rossi, μόνο που κάτι τέτοιο δεν είναι και ιδιαίτερα απαραίτητο:



    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Το πρώτο επεισόδιο της μίνι σειράς για τον Valentino Rossi. Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top