motoGP

  • Latest News

    Συμβόλαιο για 2 χρόνια: Ο Iannone στην Suzuki


    Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του με την Ducati, ο Andrea Iannone και επίσημα πλέον θα είναι μέλος της Suzuki, στην οποία θα αγωνιστεί μέχρι το 2018.

    Ο Andrea Iannone θα είναι μέλος της Suzuki Ecstar για τα επόμενα δύο έτη. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati θα πάρει την θέση του Maverick Vinales, για τον οποίο μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα είναι μέλος της Yamaha Movistar για τις επόμενες δύο σεζόν.

    Ο Davide Brivio της Suzuki ανακοίνωσε για το γεγονός: «Με χαρά μας ανακοινώνουμε ότι ο Andrea Iannone θα είναι στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στα Moto GP και διακρίνεται για την θέληση και την υπομονή του, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με την αγωνιστική μας φιλοσοφία.»

    «Ο Andrea είναι ένας γρήγορος αναβάτης που διψά για επιτυχία. Τα οδηγικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν με την μοτοσυκλέτα μας και θέτουν μια καλή βάση για επιτυχημένη συνεργασία»

    Ο Andrea Iannone απασχόλησε αρνητικά τα μέσα αλλά και την ομάδα του φέτος, μετά από μια σειρά λαθών με αποκορύφωση την διπλή πτώση της Αργεντινής, παράγοντες που μάλλον επηρέασαν την τελική απόφαση της Ducati… Εκκρεμεί ακόμη, η επίσημη επιβεβαίωση από την Suzuki, ότι o Aleix Espargaro θα παραμείνει στην ομάδα, πλαισιώνοντας τον Andrea…

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Συμβόλαιο για 2 χρόνια: Ο Iannone στην Suzuki Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top