motoGP

  • Latest News

    MV Agusta Diablo Brutale: Μια μοναδική συνεργασία


    Οι δύο Ιταλικές εταιρείες MV Agusta και Pirelli ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια νέα έκκδοση της Brutale με εντυπωσιακά γραφικά και εξοπλισμένη με ελαστικά Diablo Rosso III.

    Οι δύο Ιταλικές εταιρείες Pirelli και MV Agusta έχουν μια μακρά ιστορία συνεργασίας, και μάλιστα από το 2011, η εταιρεία ελαστικών είναι ο εργοστασιακός προμηθευτής για τις μοτοσυκλέτες της MV Agusta.

    Με την ευκαιρία της παρουσίασης του Diablo Rosso III, του νέου supersport ελαστικού από την Pirelli, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν για ακόμη μια φορά και να δημιουργήσουν μια ειδική μοτοσυκλέτα, με εορταστικό χαρακτήρα και εντυπωσιακή εμφάνιση.


    Με βάση μια Brutale 800, δημιουργήθηκε ένα νέο, μοναδικό μοντέλο, με σκοπό να τιμήσει το υψηλό επίπεδο ποιότητας και σπορ χαρακτήρα τόσο της MV Agusta, όσο και της Pirelli. Η μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, με έντονες κόκκινες αντιθέσεις και το logo “Diablo Rosso III” να κυριαρχεί στο ρεζερβουάρ.

    Το σχήμα του κεραυνού, το οποίο συναντάμε στο πέλμα του ελαστικού, είναι βαμμένο με κόκκινο στο τεπόζιτο, ενώ και τα ελαστικά έχουν τον χαρακτηριστικό έντονο κόκκινο χρωματισμό στα πλευρά τους!Πρόκειται προς το παρόν για ένα μοναδικό κομμάτι, ενώ δεν έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το αν η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη στις αγορές!
    ΠΗΓΗ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: MV Agusta Diablo Brutale: Μια μοναδική συνεργασία Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top