motoGP

  • Latest News

    Υπέγραψε ο Dovizioso!


    Τελικά ο Andrea Dovizioso είναι αυτός που θα παραμείνει στην Ducati, αφού υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο και παραμένει στο Ιταλικό εργοστάσιο μέχρι το 2018.

    Τέλος λαμβάνουν οι μεταγραφές και για ακόμα μια ομάδα των Moto GP. O Andrea Dovizioso θα είναι τελικά ο αναβάτης που θα παραμείνει στην Ducati. Ο Ιταλός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μέχρι το 2018.

    Ο Dovi δήλωσε για την νέα του συμφωνία με την Ducati: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ολοκληρώσαμε την συμφωνία με την Ducati και που θα συνεχίσω αυτή την περιπέτεια μου, που ξεκίνησε πίσω στο 2013. Τα τελευταία χρόνια δουλέψαμε με μεγάλη αφοσίωση και πετύχαμε να κάνουμε την Desmosedici GP μια εξαιρετικά ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Είμαι πεπεισμένος ότι σύντομα θα έχουμε και την ικανοποίηση που αξίζουμε"

    Με την σειρά του, ο Gigi Dall Igna είπε: "Δεν είναι ποτέ εύκολο να πάρεις μια απόφαση σαν αυτή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που οι συζητήσεις με τον Andrea Dovizioso είχαν ευτυχή κατάληξη. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία που χαράξαμε τέσσερα χρόνια πριν."

    Ο Dall Igna προέβη και σε δηλώσεις σχετικά με τον Andrea Iannone, λέγοντας: "Λυπάμαι που ο Andrea Iannone δεν θα είναι μέρος της ομάδας μας στο τέλος της σεζόν. Είχε εκτελέσει μια σημαντική δουλειά αυτά τα χρόνια, συνέβαλε σημαντικά στην βελτίωση της μοτοσυκλέτας και θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό. Του εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα, τα οποία είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πετύχει"

    Μέχρι τώρα, η συζήτηση σχετικά με το ποιος από τους δυο Andrea θα παρέμενε στην ομάδα ήταν έντονη, αλλά ήταν μάλλον ξεκάθαρο ότι η ζυγαριά έγερνε εξαρχής προς την πλευρά του Dovizioso... Ο λόγος; Μα φυσικά, τα λάθη του Iannone και κυρίως, το ατύχημα της Αργεντινής. Ας θυμηθούμε κιόλας τις δηλώσεις του Dovizioso, o οποίος είχε υπερασπιστεί έντονα τη θέση του στην ομάδα, μόλις ξεκίνησαν οι μεταγραφικές συζητήσεις, αφήνοντας ξεκάθαρα τις αιχμές του! Φαίνεται ότι τελικά, πέτυχε το σκοπό του.

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Υπέγραψε ο Dovizioso! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top