motoGP

  • Latest News

    Ετοιμάζει τρίτροχο scooter?

    To σχέδιο που κατέθεσε η Honda. Φαίνεται η αντισυμβατική ανάρτηση εμπρός, η οποία θυμίζει διάταξη Hossack και υπονοεί την ύπαρξη τριών τροχών!
    Σχέδια της Honda που κατατέθηκαν προς κατοχύρωση αφήνουν να εννοηθεί ότι η Honda εργάζεται πάνω σε ένα τρίτροχο scooter, με άμεση πρόθεση να ανταγωνιστεί τα MP3 και Tricity, βασισμένο στο τρίτροχο NC750 πρωτότυπο που είχαμε δει τον περασμένο χρόνο.

    Η Honda ήταν μια εταιρεία η οποία είχε μείνει έξω από τον «χορό» των τρίτροχων scooter όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, είχε εργαστεί πάνω σε τρίτροχες μοτοσυκλέτες και μάλιστα πάνω από μία φορά, παρουσιάζοντας μια τρίτροχη υβριδική, πρωτότυπη μοτό με το όνομα Neowing, αλλά και σχέδια για μια παραλλαγή του NC750 με τρεις τροχούς.

    Το τρίτροχο...Goldwing της Honda. Αν μη τι άλλο, η εταιρεία δεν θα μπει τώρα στο χώρο των τριών τροχών.
    Φαίνεται όμως ότι η εταιρεία σκοπεύει να εισέλθει στον χώρο των τρίτροχων scooters, καθώς κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σχέδια κατοχύρωσης ενός νέου μοντέλου. Το βασικό σχέδιο που βλέπουμε στην εικόνα φανερώνει μια αντισυμβατική διάταξη εμπρός ανάρτησης , που μαρτυρά την χρήση τριών τροχών!

    Ξεκάθαρο είναι και το γεγονός ότι το νέο μοντέλο πρόκειται για scooter, μετά τους πειραματισμούς της Honda επί μοτοσυκλετών με τρεις τροχούς, γεγονός που σημαίνει ότι το φημολογούμενο νέο μοντέλο θα ανταγωνιστεί άμεσα το Tricity της Yamaha και το MP3 της Piaggio. Οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι εξαιρετικά φειδωλές, ενώ καμία επίσημη επιβεβαίωση δεν έχει δοθεί ακόμα. Οπότε, τηρούμε στάση αναμονής για περισσότερα!

    ΠΗΓΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ετοιμάζει τρίτροχο scooter? Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top