motoGP

  • Latest News

    Το SWM Concept RZ 4.21


    Ένα ιδιαίτερο concept, με αρκετή… μυστικοπάθεια γύρω από τα χαρακτηριστικά του, προσέξαμε στην EICMA, από την SWM!

    Στην αποστολή μας στην EICMA –για την οποία θα ακολουθήσουν αναλυτικές ειδήσεις και παρουσιάσεις μοντέλων- προσέξαμε μια ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα στο περίπτερο της Ιταλικής εταιρείας SWM!

    To μοντέλο, το οποίο βλέπετε στις φωτογραφίες, ονομάζεται Concept RZ 4.21 και είναι προφανές ότι πρόκειται για μια street μοτοσυκλέτα που θα την χαρακτηρίζαμε και ως το… αντι-Duke από την Ιταλική φίρμα.


    Εμφανισιακά, διακρίνουμε τα φωτιστικά σώματα LED, τους ακτινωτούς τροχούς και το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, ενώ το υποπλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και το ψαλίδι κλέβει την παράσταση!

    Μηχανικά, η SWM κράτησε το στόμα της ερμητικά κλειστό και δεν μας αποκάλυψε τον κυβισμό του μοντέλου, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για κάτι μεταξύ 125 και 400 κ.εκ. Ωστόσο, εμείς σταθήκαμε στην επιγραφή «KERS» που αναγράφεται επί του κινητήρα και σημαίνει Kinetic Energy Recovery System!

    Δηλαδή, η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με σύστημα ανάκτησης ενέργειας, που θα μαζεύει ισχύ κατά το φρενάρισμα και την επιβράδυνση, για να την αποδίδει πίσω στην επιτάχυνση! Αναμφίβολα, είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, που κάτι αντίστοιχο δεν είδαμε στην EICMA!

    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Το SWM Concept RZ 4.21 Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top