motoGP

  • Latest News

    5 μοναδικα moto facts! πρεπει να καβαλας για να ξερεις...


    Ας δούμε μαζί μια λίστα με 5 γεγονότα τα οποία είναι μοναδικά για εμάς τους αναβάτες, ειδικά σε σύγκριση με τους οδηγούς αυτοκινήτων!

    Είναι γνωστό, η μοτοσυκλέτα είναι ένα όχημα μοναδικό από όλες τις απόψεις. Μόνο και μόνο ο τρόπος που λειτουργεί αλλά και οι επιδόσεις που είναι ικανό να παρέχει το θέτουν πολύ μακριά από… το μέσο αυτοκίνητο.

    Φυσικά, και οι ίδιοι οι αναβάτες μοτοσυκλέτας, αποδεδειγμένα, είμαστε καλύτεροι οδηγοί και υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία τα καταλαβαίνουμε σε βαθμό που ένας μέσος χρήστης αυτοκινήτου αδυνατεί! Ας δούμε μαζί… ποια είναι αυτά;

    1. Η εκρηκτική επιτάχυνση. Είμαστε αρκετά τυχεροί να οδηγούμε το ισχυρότερο χερσαίο όχημα. Οπότε, εμείς οι αναβάτες ξέρουμε πολύ καλά από… δυνατή επιτάχυνση, μια αίσθηση την οποία ένας οδηγός αυτοκινήτου ίσως χρειαστεί να καταλήξει σε ένα πανάκριβο σπορ μοντέλο, για να την νιώσει ανάλογα!
    2. Δεν υπάρχει το «δε σε είδα» στο δρόμο! Οι αναβάτες γνωρίζουμε ότι, μια στιγμιαία λάθος κρίση στην οδήγηση, μπορεί να είναι απειλητική ακόμα και για την ζωή μας. Για αυτό τον λόγο, προσέχουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.
    3. Δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς. Ένα γεγονός για το οποίο έχει χυθεί άπειρο μελάνι, εικονικό αλλά και πραγματικό: Είναι πασίγνωστο ότι ο παράγοντας fun-to-ride στην μοτοσυκλέτα είναι πολύ ψηλά. Ακόμη και αν δεν έχουμε που να πάμε, μπορεί απλά να βγούμε μια βόλτα, για να ευχαριστηθούμε οδήγηση!
    4. Γνωρίζουμε ότι πιθανόν ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχουμε, είμαστε εμείς οι ίδιοι: Στην οδήγηση μοτοσυκλέτας, έχει αποδειχθεί ότι ο πιο αστάθμητος παράγοντας είναι ο ίδιος ο αναβάτης της, με τον τρόπο που την οδηγεί, και όχι η μοτοσυκλέτα, που συνήθως «πληρώνει την νύφη» στην συνείδηση του κόσμου. Αρα, γνωρίζουμε ότι πάνω στο δίκυκλό μας, πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι οδηγοί γίνεται.
    5. Η αλληλεγγύη: Οι αναβάτες μοτοσυκλέτας διαχρονικά αποδεικνύουν ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια και όχι απλά μια ομάδα οδηγών. Απόδειξη, ο τρόπος που ο ένας αντιμετωπίζει τον άλλο στο δρόμο, η πρόθεση να βοηθήσουμε, αλλά και ο περίφημος «χαιρετισμός» στους δρόμους. Αλήθεια, πόσοι οδηγοί αυτοκινήτων χαιρετούν ο ένας τον άλλο;  


    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 5 μοναδικα moto facts! πρεπει να καβαλας για να ξερεις... Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top