motoGP

  • Latest News

    EICMA: Energiga EsseEsse 9. ΝΕΟ ΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.


    H εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Energica παρουσίασε το μοντέλο EsseEsse 9 στην μεγάλη έκθεση της EICMA.

    Μαζί με τα δύο υπάρχοντα μοντέλα παραγωγής της, η Ιταλική Energica, που ασχολείται με την κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, παρουσίασε στην EICMA του Μιλάνου το ηλεκτροκίνητο concept EsseEsse 9.

    Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο ακολουθεί κατά γράμμα τις νέο-ρετρό γραμμές, που είναι πολύ στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Προσέξτε τον στρογγυλό εμπρός προβολέα, τους ακτινωτούς τροχούς, τις αναρτήσεις εμπρός και πίσω αλλά και την σέλα, που σαν σύνολο μας θυμίζουν ολίγον τι από… R nineT.

    ...

    Επίκεντρο στην εμφάνιση του μοντέλου, η τεράστια μπαταρία, η οποία είναι τοποθετημένη σε κοινή θέα και όχι κρυμμένη πίσω από πλαστικά και fairing. Αυτό έγινε για δύο λόγους: πρώτον, διότι η εταιρεία προφανώς επιθυμεί να επιδείξει την τεχνολογία της αλλά και να προσθέσει ταυτότητα εμφάνισης στο μοντέλο, κατά δεύτερον, προκειμένου οι μπαταρίες να ψύχονται καλύτερα-σε περίπτωση υπερθέρμανσής τους, η διάρκεια ζωής τους πέφτει σημαντικά.

    Η ιδιαίτερη μπαταρία του EsseEsse έχει κατατεθεί προς κατοχύρωση πατέντας και είναι περίκλειστη σε μια θήκη αλουμινίου, η οποία φιλοξενεί και τις ψήκτρες της. Σαν σύνολο, η μοτοσυκλέτα είναι κατασκευασμένη από υλικά αιχμής, με εκτεταμένη χρήση αλουμινίου.

    Πληροφορίες θέλουν το EsseEsse να μπαίνει κανονικά, ως μοντέλο παραγωγής, στην γκάμα της Energica το 2018. Μέχρι εκείνη την στιγμή…εσάς πως σας φαίνεται;

    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: EICMA: Energiga EsseEsse 9. ΝΕΟ ΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ. Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top