motoGP

  • Latest News

    Jessi Combs και Theresa Contreras. Δυο κυριες στα Custom!


    Οι δύο γυναίκες θα παρουσιάσουν μία BMW R nineT την οποία έχουν κατασκευάσει οι ίδιες, στην Αμερικανική έκθεση SEMA που ξεκινάει σήμερα!

    Από ότι θα διαβάσετε στις επόμενες γραμμές, το customizing μοτοσυκλετών δεν είναι αποκλειστικά «αντρική» υπόθεση! Δύο κυρίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, οι Jessi Combs και Theresa Contreras, θα παρουσιάσουν μια BMW R nineT τροποποιημένη από αυτές, στην έκθεση SEMA της Αμερικής.

    Η έκθεση, η οποία ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas και φιλοξενεί βελτιωμένα οχήματα όλων των κατηγοριών, ενώ το επίπεδο των κατασκευών είναι υψηλότατο.


    Οι Combs και Contreras είναι παγκοσμίως οι πρώτες γυναίκες παγκοσμίως, που τροποποίησαν μία BMW R nineT. H δουλειά τους αναμένεται να είναι εντυπωσιακή –λόγω της διαφοράς ώρας, φυσικά, δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας, εκτός από το παραπάνω...teaser!

    H Jessi Combs είναι κάτοχος πτυχίου στις custom κατασκευές οχημάτων, ενώ έχει συμμετέχει σε πολλά τηλεοπτικά show, ενώ έχει και αγωνιστικούς τίτλους, ο σημαντικότερος από τους οποίους αυτός της «γρηγορότερης γυναίκας σε 4 τροχούς». Η Theresa είναι μηχανικός, γραφίστρια και καλλιτέχνις αερογράφου, με σπουδές στις καλές τέχνες και πρακτική εμπειρία στην φανοποιία, ενώ δουλειές της έχουν εμφανιστεί στην SEMA πολλές φορές!

    Η ίδια η marketing manager της BMW Αμερικής, Sarah Schilke, είπε για τη συνεργασία της με τις δύο κατασκευάστριες: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με την Jessi και την Theresa στο Project τους. Είναι πασίγνωστες στο χώρο τους και φίλες της BMW και φέρνουν μοναδικές ιδέες στον πάγκο εργασίας και στην μοτοσυκλέτα μας».

    Μένει μόνο να δούμε την τελική μοτοσυκλέτα!

    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Jessi Combs και Theresa Contreras. Δυο κυριες στα Custom! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top