motoGP

  • Latest News

    Ariel: Ετοιμαζει νεα Ace R! σε 10 μολις κοματια


    H Ariel με την μεγάλη ιστορική σημασία φαίνεται ότι θα παρουσιάσει μια εξαιρετικά exclusive μοτοσυκλέτα με την ονομασία Ace R, η οποία θα παραχθεί σε 10 μόλις τεμάχια.

    Φαίνεται ότι στις εταιρείες αρέσει να κάνουν… διαγωνισμό, ποια από αυτές θα παράξει την πιο «limited» μοτοσυκλέτα! Η Βρετανική Ariel θέτει σοβαρή υποψηφιότητα λοιπόν, με την μοτοσυκλέτα την οποία προτίθεται να παρουσιάζει στην Βρετανική έκθεση μοτοσυκλέτας NEC.


    Συγκεκριμένα, η Ariel έχει δηλώσει ότι θα παρουσιάσει μια ακόμη πιο σπορ έκδοση της μοτοσυκλέτας «Ace», η οποία φέρει τον κινητήρα του Honda VFR1200. H εταιρεία μιλά για «σημαντική» αύξηση ισχύος στο μοτέρ της μοτοσυκλέτας, σε σχέση με τους διόλου απογοητευτικούς 173 του αρχικού μοντέλου, ενώ η νέα μοτοσυκλέτα θα ονομάζεται Ace R.

    Επιπλέον, ο Tom Siebert, επικεφαλής της ομάδας του Ace, δηλώνει τα εξής: «Θα δημοσιεύσουμε τα πλήρη χαρακτηριστικά στην έκθεση, αλλά μπορώ να πω ότι το R θα έχει πολύ ανθρακόνημα, πολύ αλουμίνιο CNC και πολλή δύναμη!»

    Και φυσικά, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο για το νέο Ace R θα παραχθεί σε μόλις 10 κομμάτια, αριθμός που αναμφισβήτητα θα του εξασφαλίσει συλλεκτική αξία με… το καλημέρα σας! Περιμένουμε να δούμε, λοιπόν!

    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ariel: Ετοιμαζει νεα Ace R! σε 10 μολις κοματια Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top