motoGP

  • Latest News

    Δημοπρατει την στολη του! ο dovi για τους σεισμοπαθεις.


    Σε δημοπρασία έθεσε ο Andrea Dovizioso την αγωνιστική του στολή, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για την βοήθεια των σεισμοπαθών της Ιταλίας!

    Ο εφιάλτης του εγκέλαδου δεν έχει σταματήσει, για τους κατοίκους της Κεντρικής Ιταλίας. Μετά την μεγάλη σεισμική δόνηση του Αυγούστου, ανάμεσα στους ανθρώπους που βοήθησαν ήταν και πολλοί αναβάτες των Moto GP, μεταξύ των οποίων ο Valentino Rossi και ο Romano Fenati.
    Δείτε περισσότερα νεά στο Moto Τρίτη

    Τώρα, και ο νικητής του GP της Μαλαισίας, Andrea Dovizioso, θα πραγματοποιήσει μια φιλανθρωπική πράξη για την βοήθθεια των θυμάτων του σεισμού. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός αναβάτης δημοπρατεί την αγωνιστική του στολή, την οποία χρησιμοποιεί φέτος.

    Η δημοπρασία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα CharityStars και έχει ήδη προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον. Την στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο, η στολή τιμολογείται στα 2.679 ευρώ! Η λήξη της δημοπρασίας έχει οριστεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα παιδιά του χωριού Amatrice, το οποίο υπέστη και τις μεγαλύτερες ζημιές. Μπράβο Dovi!

    Μπορείτε να δείτε ή και να συμμετέχετε στην δημοπρασία, κάνοντας κλικ εδώ

    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δημοπρατει την στολη του! ο dovi για τους σεισμοπαθεις. Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top