motoGP

  • Latest News

    Spirit GP-Sport/GP-Street. κατευθειαν απο τις πιστες.


    Δύο βρετανικής κατασκευής μοτοσυκλέτες από την Spirit Motorcycles, οι οποίες θα φέρουν τρικύλινδρο κινητήρα και κατασκευή δανεισμένη κατευθείαν από τους αγώνες!

    Στην Μεγάλη Βρετανία παρουσιάστηκαν από την Spirit Motorcycles, οι δύο μοτοσυκλέτες που βλέπετε στις φωτογραφίες, οι οποίες θα λέγονται GP-Sport και GP-Street.

    Πρόκειται για δύο μοντέλα, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με «πλήρως ρυθμιζόμενο πλαίσιο», όπως δηλώνει η εταιρεία, φέρινγκ κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, ενώ χαρακτηριστικά δηλώνεται ότι οι μοτοσυκλέτες θα είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικά «επιπέδου Formula 1».

    Στην καρδιά και των δύο μοντέλων θα βρίσκεται ένας ειδικά τροποποιημένος τρικύλιδρος κινητήρας, ο οποίος έχει υποστεί «εκτενείς βελτιώσεις» και θα αποδίδει 180 ίππους. Συναρπάζει δε, το χαρακτηριστικό του ότι τα μοντέλα θα φέρουν και τροχούς από ανθρακόνημα, ενώ θα ζυγίζουν μόλις 140 κιλά!

    Οι αναρτήσεις προέρχονται από την K-Tech και θα είναι πλήρως ρυθμιζόμενες. Τα μοντέλα θα κατασκευαστούν μόλις σε 50 κομμάτια και αναμένεται να διατεθούν σε αντίστοιχα… αποκλειστική τιμή.

    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Spirit GP-Sport/GP-Street. κατευθειαν απο τις πιστες. Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top