motoGP

  • Latest News

    EICMA: BMW K1600GTL. μικρες αλλαγες στο μοντελο.


    Σε μικρές αλλαγές προχώρησε η BMW στο κορυφαίο τουριστικό K1600GTL, εν όψει της EICMA.

    Μετά την παρουσίαση του νέου Κ1600GT στην Intermot τον περασμένο μήνα, η BMW έφερε στο Μιλάνο την ανανεωμένη έκδοση της K1600GTL, της ακόμη πιο πολυτελούς τουριστικής εξακύλινδρης.

    Οι αλλαγές που έγιναν στο μοντέλο είναι ουσιαστικά όσες πραγματοποιήθηκαν και στην GT, με τον κινητήρα να γίνεται συμβατός με Euro 4, να αποκτά σύστημα όπισθεν για ευκολότερους ελιγμούς και σύστημα Shift Assistant Pro για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. Η απόδοση του μηχανικού συνόλου παραμένει στους 160 ίππους και τα 17,6 kgm ροπής.

    ...

     Η μοτοσυκλέτα αποκτά επίσης τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις Dunamic ESA, ενώ δέχεται σχεδιαστικές αλλαγές στο fairing της, οι οποίες αλλάζουν ελαφρώς την εμφάνισή της και βελτιώνουν την αεροδυναμική συμπεριφορά της και την προστασία των αναβατών από τον καιρό, σύμφωνα με την BMW.

    Τα μαρσπιέ του μοντέλου βρίσκονται χαμηλότερα σε σχέση με την GT, ενώ και το τιμόνι βρίσκεται πιο πίσω, για ακόμη πιο άνετη θέση οδήγησης. Επιπλέον, στο μοντέλο ενσωματώνεται το σύστημα τηλεειδοποίησης και οδικής βοήθειας e-call.

    To μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο και στην έκδοση Elegance, η οποία έχει πληθώρα ηλεκτρονικού εξοπλισμού ως στάνταρ, αλλά και πολλές επιλογές επιπλέον αξεσουάρ από τον αναβάτη.



    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: EICMA: BMW K1600GTL. μικρες αλλαγες στο μοντελο. Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top