motoGP

  • Latest News

    Huge Design Mono Racer! μια τεραστια φιλοδοξια.


    Μια μοτοσυκλετιστική δημιουργία της αμερικανικής Huge Design, σε rendered μορφή, κατασκευασμένη εκτενώς από ανθρακονήματα και με πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό!

    Μετά την παρουσίαση των Ducati 1299 Superleggera και BMW HP4 Race, φαίνεται ότι πολλοί σχεδιαστές μοτοσυκλετών πήραν θάρρος και παρουσίασαν εργασίες με εκτενή χρήση των ανθρακονημάτων! Μια ακόμη περίπτωση πρωτότυπης μοτοσυκλέτας, που συναντήσαμε στον ξένο τύπο, είναι η Mono Racer από την Huge Design που βλέπετε στις φωτογραφίες!

    ...

    Η Huge Moto είναι ένα κατάστημα κατασκευής και σχεδίασης custom μοτοσυκλετών, που εδρεύει στην California και λειτουργείται από ενθουσιώδεις αναβάτες στον χώρο του βιομηχανικού design και της μηχανολογίας. Η μοτοσυκλέτα των φωτογραφιών είναι μια μηχανολογική και σχεδιαστική άσκηση, που είναι η βάση του νέου project της εταιρείας-η κατασκευή της από το μηδέν, ένα αναμφίβολα πολύ φιλόδοξο πλάνο!

    Η μοτοσυκλέτα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι αυστηρά μονοθέσια, σπορ, με εκτενέστατη χρήση ανθρακονημάτων στο πλαίσιο και το ψαλίδι και ιδιαίτερα επιθετική, φουτουριστική εμφάνιση. Φυσικά, δεν έχουν γνωστοποιηθεί πληροφορίες σχετικά με κινητήρα ή περιφερειακά που θα εξοπλίσουν το μοντέλο…

    Είναι εντυπωσιακό, δεν νομίζετε;

    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Huge Design Mono Racer! μια τεραστια φιλοδοξια. Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top