motoGP

  • Latest News

    TVS Apache RR 310: Πήρε έγκριση για Ευρώπη!


    Θα δούμε τελικά και στην γηραιά ήπειρο, την μικρή σπορ μοτοσυκλέτα της TVS;


    Η ινδική TVS είναι περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη, ως ο τεχνικός συνεργάτης της BMW που κατασκευάζει τις μικρές μοτοσυκλέτες της σειράς G310: την G310R και την G310GS. Mέχρι τώρα, πιστεύαμε ότι η BMW θα παρουσίαζε, με την βοήθεια της TVS, μια τρίτη μοτοσυκλέτα στην σειρά αυτή, με την ονομασία G310RR  και σπορ «ντύσιμο», ωστόσο αυτό ίσως θα αλλάξει.

    Πιο συγκεκριμένα, Βρετανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν ότι η Apache RR 310 πήρε έγκριση τύπου από την Ευρώπη και όχι ως μοντέλο BMW! Αυτό δηλαδή σημαίνει, ότι TVS ετοιμάζει… απόβαση σε μία από τις σημαντικότερες αγορές του κόσμου, όχι πίσω από ένα BMW μοντέλο αλλά ως ανεξάρτητη μάρκα με δική της γκάμα.

    Το ότι οι φήμες για επερχόμενη BMW G310RR δεν ευσταθούν, ενισχύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι καμία κατασκοπευτική φωτό ή πληροφορία, δεν αποκαλύπτει κάτι τέτοιο να δοκιμάζεται, παρά το γεγονός ότι μοντέλα της BMW έχουν εμφανιστεί σε εικόνες κατασκόπων χωρίς να γίνεται ιδιαίτερη προσπάθεια απόκρυψης αυτών.



    Στην έγκριση τύπου, αναφέρονται και τα πρώτα χαρακτηριστικά του μοντέλου: Θα αποδίδει 34 ίππους και 2,7 kgm ροπής από τον κινητήρα των 313 κ.εκ. , ενώ οι διαστάσεις της μοτοσυκλέτας θα είναι μικρότερες από αυτές του G310R της BMW. Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ατσάλινο τύπου trellis. Φυσικά καθώς μιλάμε για σπορ μοντέλο, θα υπάρχει πλήρες fairing που θα βοηθά και σε αεροδυναμικό επίπεδο –η τελική ταχύτητα του Apache RR310 αναφέρεται ότι θα αγγίζει τα 160 χιλιόμετρα την ώρα.



    Η Apache RR310 θα ανταγωνιστεί την ιδιαίτερα ισχυρή, πλέον, αγορά των supersport μοτοσυκλετών κυβισμού 300-400 κ.εκ. και ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η τιμολόγηση του μοντέλου, για την οποία δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμη. Ίδωμεν!


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: TVS Apache RR 310: Πήρε έγκριση για Ευρώπη! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top