motoGP

  • Latest News

    «Godzilla»: Κάτι σαν... ινδικό Diavel!



    Παρουσιαστικό που θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν σε μία ινδική δημιουργία που θυμίζει Ducati Diavel! Πως σας φαίνεται ο «Godzilla»;


    Σε μία χώρα σαν την Ινδία, οι μοτοσυκλέτες της Ducati είναι απρόσιτες από μια πολύ μεγάλη μερίδα αναβατών, τα όνειρα όμως… δεν έχουν τιμή, ούτε περιορισμούς. Σε αυτό βασίστηκε η Neev Motorcycles, ένας οίκος custom μοντέλων στο Δελχί, που δημιούργησε αυτή την μοτοσυκλέτα με βάση ένα Royal Enfield Thunderbird 500.

    H ονομασία της είναι «Godzilla» και νομίζουμε ότι καταλαβαίνετε το γιατί! Τα περισσότερα κομμάτια του μοντέλου έχουν κατασκευαστεί στο χέρι. Προσέξτε την αιχμηρή ουρά, τα πλευρικά πλαστικά, το νέο εμπρός φωτιστικό σώμα και το κατάμαυρο βάψιμο με την «υπογραφή» στο τεπόζιτο… Αλλαγμένο είναι επίσης το πιρούνι, το οποίο είναι και μακρύτερο ανασηκώνοντας το μπροστινό μέρος του μοντέλου.

    Το τιμόνι που χρησιμοποιήθηκε είναι ίσιο και αρκετά πλατύ, ενώ νέα είναι τα πλευρικά καλύμματα του κινητήρα. Το ψαλίδι και το πίσω γρανάζι έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να θυμίζουν το πίσω μέρος του Diavel, το φίλτρο αέρα είναι της K&N ενώ στο πίσω φωτιστικό σώμα έχουν τοποθετηθεί LED. Προσέξτε το τεράστιο πίσω ελαστικό!

    Είναι κάτι ξεχωριστό, αναμφίβολα. Εσείς θα το οδηγούσατε;


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: «Godzilla»: Κάτι σαν... ινδικό Diavel! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top