motoGP

  • Latest News

    Μόνο η ελπίδα μένει για τον Rossi! Ελπίζω να έρθουν αναβαθμίσεις και να είμαστε ανταγωνιστικοί



    Μετά το τέλος του Αγώνα της Κυριακής στην Jerez, ο Valentino Rossi έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Yamaha, ότι πρέπει ν’ αντιδράσει άμεσα πριν χαθεί και η φετινή σεζόν.

    «Επίσης κι επειδή αυτοί θα αγωνίζονται εδώ για άλλα 100 χρόνια, ενώ εγώ δεν θα είμαι τόσο διάστημα κι έτσι βιάζομαι», έλεγε χαμογελώντας μετά το χτεσινό τεστ.

    Ο Rossi ολοκλήρωσε τις δοκιμές στην 10η θέση, ένα αποτέλεσμα που το περίμενε.
    «Δεν θα μπορούσαν να λυθούν πολλά σ’ ένα βράδυ. Είχαμε κάτι νέο για το πλαίσιο, αλλά αυτό το τεστ είχε σχεδιαστεί εδώ και καιρό και δεν περίμενα κάτι ιδιαίτερο».

    «Δουλέψαμε καλά, κάναμε πολλούς γύρους και κάποια πράγματα τα βελτιώσαμε. Μου άρεσε πολύ το μαλακό ελαστικό που έφερε η Michelin».

    Ο Vale αποκάλυψε ότι ήδη συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Yamaha.
    «Δεν τους είπα και κάτι καινούργιο, μόνο πράγματα που τα ήξεραν ήδη. Γιατί δεν αντέδρασαν νωρίτερα; Δεν ξέρω, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην Yamaha».

    Πότε περιμένει να αλλάξει η κατάσταση;
    «Ελπίζω να έχουμε σημαντικές αναβαθμίσεις για το τεστ στην Βαρκελώνη, αν και δεν είμαι σίγουρος. Ελπίζω στο δεύτερο μισό της σεζόν να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

    Στη συνέχεια τον ρώτησαν αν είναι μόνο τα ηλεκτρονικά που τον απασχολούν, ή και τα ελαστικά της Michelin:

    «Η Μ1 δουλεύει καλά με τα ελαστικά της MichelinΤο μεγάλο πρόβλημά μας είναι να μεταφέρουμε τη δύναμη στο έδαφος».

    Την Πέμπτη, όπως και αρκετοί άλλοι οδηγοί, o Rossi θα είναι στο Mugello για ιδιωτικές δοκιμές.

    «Έξυπνο τεστ, κάτι που δεν συμβαίνει και συχνά τώρα τελευταία», λέει γελώντας! «Ελπίζω μόνο να μην βρέξει για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία».
    Και μετά ακολουθεί το Le Mans.

    «Εκεί, θεωρητικά τουλάχιστον, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά είναι δύσκολο να πω κάτι από τώρα. Δεν θα ξέρουμε τι να περιμένουμε μέχρι να πάμε εκεί».

    «Για την ώρα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε όταν πηγαίνουμε σε πίστες πιο ευνοϊκές για εμάς».

    Τέλος, τον ρώτησαν για τις δορυφορικές μοτοσυκλέτες της Yamaha την επόμενη σεζόν και μέχρι τουλάχιστον η δική του ομάδα να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

    «Ελπίζω να έχουμε άλλες δυο μοτοσυκλέτες στο grid και να τις οδηγούν δυο γρήγοροι αναβάτες. Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη κι εγώ δεν είμαι αυτός με τις απαντήσεις».


    Πηγή: motograndprix.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μόνο η ελπίδα μένει για τον Rossi! Ελπίζω να έρθουν αναβαθμίσεις και να είμαστε ανταγωνιστικοί Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top