motoGP

  • Latest News

    Νέο Suzuki GSX-S 300. Σχέδια που αποκαλύπτουν


    Προς επιβεβαίωση βαίνουν οι φήμες για νέα naked μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού από την Suzuki, όπως φαίνεται και από αυτά τα σχέδια!


    Πηγές από την Ινδία και την Μεγάλη Βρετανία, επιμένουν ότι σύντομα θα γίνει πραγματικότητα μία νέα Suzuki GSX-S300, η οποία επιβεβαιώνεται από τα σχέδια που βλέπετε. Πρόκειται για πλάνα που κατατέθηκαν προς κατοχύρωση, σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο BennettΆs και παρουσιάζουν μια μοτοσυκλέτα διαφορετική από τις υπάρχουσες GW250 και GSX250R –στις οποίες θα μπορούσε να βασίζεται.
     

    Το νέο μοντέλο φαίνεται να χρησιμοποιεί έναν ανασχεδιασμένο κινητήρα, ο οποίος έχει κοινά στοιχεία με αυτόν των V-Strom 250 και GSX-250R αλλά αναμένεται μεγαλύτερος σε κυβισμό. Αλλαγμένα φαίνονται τα καπάκια συμλέκτη και βολάν-εναλλάκτη, ενώ ο κινητήρας λέγεται ότι θα έχει και έναν αντικραδασμικό άξονα, αναμένεται να είναι δικύλινδρος και με δύο βαλβίδες ανά κύλινδρο.
     

    Τα σχέδια αποκαλύπτουν ότι μιλάμε και για ένα νέο πλαίσιο στην μοτοσυκλέτα, αλλά και ένα αλουμινένιο ψαλίδι αντί του συνηθισμένου ατσάλινου σωληνωτού. Το εμπρός φωτιστικό σώμα φαίνεται ότι θα είναι τύπου LED, βλέπουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, ενώ οι πηγές υποστηρίζουν ότι κάτω από την ποδιά, κρύβεται ένα περίτεχνο σύστημα με καταλύτες για την συμφωνία της μοτοσυκλέτας με το Euro 4.

    Το μοντέλο αναμένεται να αποτελεί μέρος της γκάμας της μοτοσυκλέτας, για το 2019.


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Νέο Suzuki GSX-S 300. Σχέδια που αποκαλύπτουν Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top