motoGP

  • Latest News

    Rossi: Δεν άλλαξα γνώμη Αλλά καλύτερα να γυρίσουμε σελίδα...


    Δεν αλλάζει η γνώμη του Valentino Rossi για ό,τι έγινε στην Αργεντινή πριν από δυο εβδομάδες κι αυτό είπε ο Ιταλός στη δική του συνέντευξη Τύπου χτες.

    «Ξαναείδα τον Αγώνα και πιστεύω ακριβώς αυτά που είπα στην Αργεντινή. Λέγοντας αυτό όμως, είναι καλύτερα να κοιτάζουμε μπροστά».

    «Πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας σ’ αυτόν τον Αγώνα και να γυρίσουμε σελίδα, διότι είναι χάσιμο χρόνου να επαναλαμβάνουμε τα ίδια».

    Του πρότειναν ότι μια κατ’ ιδίαν, προσωπική, συζήτηση μόνο οι δυο τους, ίσως αποδειχθεί καθοριστική, αλλά:

    «Ακόμα δεν είναι η ώρα να μιλήσω με τον Marc, ίσως πιο μετά. Όταν είχε γίνει με τους Senna και Prost, αυτοί πάλευαν για τον Τίτλο, ενώ ό,τι έγινε στην Αργεντινή ήταν ανούσιο. Ίσως μια μέρα καθίσουμε και μιλήσουμε».

    «Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί αυτή η αντιπαλότητα, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να εστιάσουμε στον Αγώνα εδώ».

    «Η COTA είναι δύσκολη πίστα και πρέπει να σκεφτώ τη δουλειά μας. Ελπίζω να μην αυξηθούν οι αντιπαλότητες και να χαρούμε ένα καλό Πρωτάθλημα».

    Ο Carmelo Ezpeleta, ο CEO της Dorna, έχει δηλώσει ότι θέλει να καθίσει και να μιλήσει με τους δυο αναβάτες, όπως και να τους δει στην Επιτροπή Ασφαλείας.

    «Θα είχε ενδιαφέρον να μιλήσουμε για ό,τι έγινε και να δούμε τι έχουν να πουν και οι άλλοι οδηγοί. Ο  Carmelo θέλει να μας μιλήσει. Δεν ξέρω τι θα μας πει, αν θ’ αλλάξει τους κανονισμούς, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να τον ακούσουμε».

    Το όλο θέμα πρέπει ν’ αποτελέσει παρελθόν και να συνεχίσουμε την πορεία του Πρωταθλήματος.

    «Λυπάμαι που στην Αργεντινή ήταν δύσκολα, με δύσκολες συνθήκες. Θα μπορούσαμε να πάρουμε μερικούς βαθμούς, καθώς περιμένουμε καλύτερες μέρες».

    Τέλος, του ανέφεραν και μια φήμη που κυκλοφόρησε - η αλήθεια είναι όχι από έγκυρα sites - ότι η Yamaha προειδοποίησε ότι θα διώξει τον Uccio.

    Ο λόγος είναι ότι ανέλαβε ο ίδιος «χρέη αφεντικού» στο γκαράζ των μπλε όταν πήγε ο Marquezνα ζητήσει συγγνώμη και ήταν αυτός που έδιωξε τον Ισπανό.

    «Δεν είναι αλήθεια», λέει ο Rossi«Όλα ήταν δημιουργήματα ενός δημοσιογράφου που έχει βασίσει την καριέρα του στα ψέμματα για μένα, την οικογένειά μου, την VR46, την Ακαδημία, τον πατέρα μου».

    «Ίσως είχε θέματα με τον πατέρα μου όταν ήταν μικροί... πάντως ανακαλύπτει πολλά και όπως πάντα, έτσι και τώρα, είναι 100% ψεύτικα νέα».

    Πηγή: motograndprix.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Rossi: Δεν άλλαξα γνώμη Αλλά καλύτερα να γυρίσουμε σελίδα... Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top