motoGP

  • Latest News

    Agostini εναντίον Rossi: «Έτσι είναι οι αγώνες!»


    Διαφωνεί ριζικά με τον Rossi και υπερασπίζεται τον Marquez ο ιστορικός Giacomo Agostini! Δείτε τι είπε…Σίγουρα κάποιος θα στενοχωρηθεί!


    Τα συμβάντα του αγώνα της Αργεντινής απασχόλησαν τους πάντες και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Θέση πήρε και ο Giacomo Agostini, ο απόλυτος ρέκορντμαν των 15 τίτλων, ο οποίος τέθηκε κατά του Valentino Rossi!

    Ο Ιταλός παλαίμαχος αναβάτης, ο οποίος σημειωτέον ότι είναι αθλητής «παλαιάς κοπής» με ότι αυτό σημαίνει για τον τρόπο που σκέφτηκε, υπερασπίστηκε τον Marc Marquez, λέγοντας τα εξής: «Ναι, έκανε λάθος και ζήτησε συγγνώμη. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το ξανακάνει… αλλά να αποκλειστεί; Γιατί να αποκλειστεί ο Marquez και όχι και άλλοι αναβάτες που συγκρούονται κατά την διάρκεια αγώνων; Τιμωρήθηκε ήδη. Αν κάθε φορά αποκλείουμε κάποιον αναβάτη, δεν θα γίνονται αγώνες πια, όλοι θα είναι στα σπίτια τους!»

    «Και στην Formula 1 αυτά γίνονται: σπρώχνονται, ακουμπάνε, βγάζει ο ένας τον άλλον έξω. Σίγουρα δεν πρέπει να υπερβάλλουμε, αλλά (…) δεν μπορείς να υπολογίσεις εύκολα μια προσπέραση, είναι πολύ δύσκολο. Και αυτό πάει σε όλους. Ο Marquez δεν στοχεύει σε πόδια. Αυτό που συνέβη χθες έχει συμβεί σε μένα, στον Valentino, ακόμη και στον ίδιο αγώνα μεταξύ Zarco και Pedrosa»

    O Agostini αναφέρει μάλιστα ένα παρόμοιο συμβάν, από την δική του καριέρα: «Θυμάμαι κάποτε στην Αγγλία, ήμουν στα φρένα και με ακούμπησαν  4 αναβάτες. Πάντα οι αγώνες είχαν μονομαχίες. Πρέπει μεν να υπάρχει σεβασμός, να μην ρίχνει ο ένας τον άλλον στο έδαφος, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αυτές τις μάχες. Έτσι είναι οι αγώνες! Ειδάλλως, θα πρέπει να τιμωρήσουμε το μισό grid των  Moto2 και Moto3.»

    Τι λέτε εσείς για τις δηλώσεις του Ago;


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    Item Reviewed: Agostini εναντίον Rossi: «Έτσι είναι οι αγώνες!» Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top